Mainos

Tämä Lamborghini Huracánin esittelyvideo saa autokuumeesi taatusti nousemaan

Tätä perusteellista opastusvideota on katsottu jo lähes 200 000 kertaa. Joko Lamborghini-myyjät eivät perehdytä uusia omistajia autojensa saloihin kunnolla tai sitten video on jostain muusta syystä saanut autoilevan kansanosan huomion.

Heather Ballentine on taiteilija, malli, yrittäjä ja Lamborghini-spesialisti. Yli 50-minuuttisella videolla hän kertoo Huracánin ominaisuuksista varsin yksityiskohtaisesti. Mikäli olet kiinnostunut kyseisestä autosta tai superautoista yleisesti, kannattaa video katsoa vaikka ihan kokonaisuudessaan. Ja itse asiassa vaikka et olisikaan.

Vaikka video onkin tarkoitettu ensisijaisesti Huracánin ostaneille, on sitä kommenttien perusteella seuranneet tarkkaan myös tavalliset kuolevaiset, jotka voivat vain haaveilla moisesta autosta ja sen ominaisuuksista.

Ballentinen työtä Lamborghinilla on muun muassa autojen luovuttaminen niiden uusille omistajille. Hän kertoo käyttävänsä aikaa esittelyyn tunnista puoleentoista per asiakas, mikä on kieltämättä aika paljon enemmän kuin mitä tavallisen henkilöauton ostaja saa. 

***

1:16

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.