Tämä fanikaksikko on käyttänyt idoliinsa jo yli miljoona euroa!

Kaksi äärimmäistä Cliff Richards fania on seurannut idoliaan jo useiden vuosien ajan. Kaksikko on nähnyt Sir Cliffin useammin kuin 8 000 kertaa ja matkustanut miehen perässä ympäri maailman lähes viisi kertaa.

Yli viidenkymmenen vuoden ajan brittiläiset, itseään The Cliffsetteiksi kutsuvat, Brenda Kirby ja Carol Barton ovat seuranneet idolinsa laulaja Cliff Richardin jalanjälkiä lähes kirjaimellisesti. Naiset arvioivat, että he ovat käyttäneet omaisuuden Sir Cliffin vuoksi.

– Meidän on täytynyt käyttää häneen yli miljoona puntaa (noin 1,20 miljoonaa euroa) vuosien varrella, Brenda kertoo ja lisää, että näki miehen ensimmäisen kerran jo vuonna 1959.

Vuosien saatossa ostetut liput ovat vain murto-osa siitä, mihin naisten rahat ovet huvenneet. Suurimmat kustannukset ovat tulleet matkustamisesta eri keikkapaikoille. Myös hotellihuoneet ja ruoka ovat maksaneet fanien kierrellessä maita ja mantuja idolinsa perässä.

– Olen laskenut, että olemme matkustaneet kilometreissä Cliffin vuoksi ympäri maailman lähes viisi kertaa. Samalla hinnalla olisin voinut ostaa suuren talon, Brenda toteaa.

"Joka pennin arvoista"

Naiset tutustuivat toisiinsa – missäpä muuallakaan kuin – keikalla. He kiinnittivät huomiota siihen, että molemmat ilmestyivät kuuntelemaan artistia mitä yllättävimmille paikoille. Naiset yllätti myös se, että he asuivat vain muutaman kilometrin päässä toisistaan.

– Cliffissä on jotain sanoinkuvaamatonta, en voi vastustaa häntä. Pidän erityisesti hänen äänestään, joka vain paranee iän myötä, Carol selittää.

Entinen sairaanhoitaja Carol ja eläkkeellä oleva pankkivirkailija Brenda ovat käyneet konserteissa yhdessä yli 12 vuoden ajan. He ovat tehneet ylitöitä rahoittaakseen pakkomielteensä.

– Olen nähnyt Cliffin arviolta 4 000 kertaa, ja se on ollut joka pennin arvoista, Carol kertoo.

Myös pieniä muistoesineitä on tarttunut naisten mukaan. Jotkut niistä eivät tosin ole aivan tyypillisiä keräilytavaroita. Carol jopa otti soraa miehen pihalta muistoksi 15 vuotta sitten, ja pitää sitä edelleen purkissa kotonaan.

– Minun täytyi odottaa siihen asti, että portit aukesivat, jotta sain napattua hiekkaa hänen pihaltaan. Cliff saapui ja kysyi, mitä olin tekemässä. Hän oli hyvin ystävällinen, vaikka tietenkin yllättynyt kun selitin hänelle, mitä puuhailin, nainen jatkaa.

Naiset ovat siis myös tavanneet Sir Cliffin, joka nimesi heidät The Cliffseteiksi.

– Minulla on myös pieni hopealusikka, jolla näin hänen sekoittavan teetään hyväntekeväisyysillassa. Se oli tosi hintava, sillä pelkästään illalliselle osallistuminen maksoi 5 000 puntaa (yli 6 000 euroa).

Lähde: http://www.dailymail.co.uk/

Studio55.fi/Jonna Jauhiainen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja