Tämä Bemareiden piilotettu toiminto on vaarassa kadota, koska niin harva tietää siitä

Muun muassa uudessa 3-sarjan farmarissa on takaikkuna, jonka voi avata vaikka peräluukun pitäisikin kiinni. BMW:n mukaan tämä pitkään sen autoissa ollut ominaisuus ei ole niin yleisesti tiedossa kuin he olivat itse uskoneet.

Jo vuosikymmenten ajan monissa BMW:n farmareissa, nykyisin myös katumaastureissa, on erikseen avautuva takaikkuna, joka mahdollistaa tavaroiden laittamisen takakonttiin ilman, että koko luukku olisi avattava.

BMW:n tuotejohtaja Stefan Horn kertoi hiljattain Autocarin haastattelussa, että toiminto oli vähällä jäädä pois uusimmasta 3-sarjan farkusta.

Hornin mukaan toiminto on hieman piilotettu. BMW:n asiakkaidenkin keskuudessa niin harva on siitä tietoinen, että hänen tiiminsä joutui taistelemaan pitääkseen sen myös uudessa 3-sarjassa. Ja toiminto saa lähteä, jos ihmiset eivät tiedä siitä.

BMW M8 antoi odottaa itseään 30 vuotta 1:22
VIDEO: BMW M8 antoi odottaa itseään 30 vuotta.

Aiemmin tänä kesänä esitelty uusi kolmossarjan farkku on joka suhteessa edeltäjäänsä suurempi. Pituutta se on venähtänyt 76 milliä, leveyttä 16 milliä ja korkeuttakin 8 milliä. Akseliväli puolestaan on kasvanut yli 2,8 metriin.

3-sarjan Touring tulee tarjolle kuudella eri moottorivaihtoehdolla. Malliston huipulta löytyy M340i xDrive Touring, jossa kuusisylinterisestä bensamoottorista revitään irti 375 hevosvoimaa. Manuaalivaihteistoa ei ole tarjolla minkään moottorivaihtoehdon yhteydessä.

Lähde: Autocar

Lue myös:

    Uusimmat