Mainos

Tämä automerkki on suomalaisten sinkkujen mielestä seksikkäin

Mikäli haluat pärjätä paremmin parisuhdemarkkinoilla, kannattaa myös auton valintaan kiinnittää huomiota – ainakin, jos seuranhakupalvelun kyselyä on uskominen.

Seuranhakupalvelu Eliittikumppani kysyi 200 suomalaiselta sinkulta, mitkä ovat heidän mielestään seksikkäimpiä sekä epäseksikkäimpiä automerkkejä, tarvitseeko tulevaisuuden kumppanilla olla omaa autoa ja mikä on kuumin kesämenopeli. Vastaajista 56 prosenttia oli naisia.

Kyselyyn vastanneista naisista jopa 86 prosenttia oli sitä mieltä, että heidän tulevaisuuden kumppanillaan on oltava oma auto. Miehet mitä ilmeisimmin viihtyvät itse ratin takana enemmän, sillä heistä vain 37 prosenttia piti mahdollisen kumppanin omaa autoa tärkeänä.

Kyselyyn vastanneet suomalaissinkut pitivät seksikkäimpänä automerkkinä BMW:tä (20 % vastaajista). Saksalaisautot pärjäsivät muutenkin mainiosti seksikkyysmittarilla mitattuna, sillä kolmen kärjen täydensivät Mercedes-Benz (17 %) ja Audi (15 %).

Epäseksikkäimmän automerkin tittelin nappasi tsekkiläinen Skoda (21 % vastaajista). Myös Nissania (11 %), Opelia (7 %) ja Fordia (6 %) pidettiin epäseksikkäinä.

Kyselyyn vastanneet suomalaisnaiset pitävät kuumimpana kesämenopelinä Ferraria, Lamborghinia tai muuta arvokasta urheiluautoa (41 % vastaajista). Miesten mielestä seksikkäin kesäauto on vanha kuplavolkkari tai muu klassikkoauto (35 %)

10 prosenttia naisista sekä 11 prosenttia miehistä pitivät polkupyörää kuumimpana menopelinä.


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.