F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Tämä asia Valtteri Bottaksessa vakuutti Mercedes-pomon: "Tärkeä ensiaskel"

1:11
Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä myös F1-kaudella 2021.

Vuonna 2016 saksalaistallin haalareihin hypännyt Bottas on ajanut koko Mercedes-uransa yksivuotisilla sopimuksilla. Hän on yltänyt kahdeksan osakilpailuvoiton ohella 12 kertaa paalupaikalle. 30-vuotiaan suomalaiskuljettajan viimeisin voitto tuli kauden 2020 avauskilpailusta Itävallasta.

– Olemme hyvin innoissamme siitä, että Valtteri pysyy joukkueessamme ainakin yhden kauden lisää, Wolff kertoi Mercedeksen verkkosivuilla.

Wolffin mielestä Bottas on ottanut kuluvan kauden aikana ison edistysaskeleen monella eri osa-alueella.

– Tänä vuonna me olemme nähneet Valtteria vahvimmillaan – sekä radalla nähtyjen suoritusten, että fyysisten ja henkisten ominaisuuksien valossa. Hän on toisena MM-sarjassa, voitti viime kaudella hopeaa ja on hyvin tärkeä osa tallimme kokonaissuorittamista.

Myös Bottaksen tallikaveri ja kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton on lehtitietojen mukaan allekirjoittanut uuden jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa. Hamilton johtaa tällä hetkellä kuljettajien MM-sarjaa 30 pisteen erolla Bottakseen.

– Uskon, että meillä on tänä päivänä F1:n vahvin kuljettajakaksikko, ja Valtterin kiinnittäminen on tärkeä ensiaskel vahvan tulevaisuuden varmistamiseksi, Wolff jatkoi.

– Odotan innolla sitä, että hän nostaa tasoaan entisestään meidän kanssamme tänä vuonna ja vuonna 2021.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja