Tämä asia vakuutti Köpi Kallion lähtemään uudelleen mukaan Putoukseen: "Mietin kyllä hetken aikaa"

Köpi Kallio kiitti tukijoitaan Putouksen päätteeksi 4:10
Katso videolta Köpi Kallion analyysi siitä, miksi hän ei voittanut Vuoden sketsihahmokilpailua, ja millä ehdolla hän voisi lähteä Kari Mutasena keikoille.

Köpi Kallio palaa Putoukseen ohjelman 16. tuotantokaudella.

Putous palaa alkuvuonna tv-ruutuihin jo 16. tuotantokauden voimin. Tulevalla kaudella sinipaitoihin pukeutuu kaksi ohjelmassa debytoivaa tähteä sekä neljä aiemmilta kausilta tuttua putouslaista, joista yksi on juontajanakin tunnettu Juuso "Köpi" Kallio.

Kallio tähditti viime keväänä esitettyä Putouksen 15. kautta ja debytoi samalla ohjelman näyttelijänä. Ensimmäinen kausi oli hänelle hieno kokemus, kuin lämmin halaus, joka jätti jälkeensä paljon hyviä tunteita. Nyt Kallio suuntaa kohti toista Putous-kauttaan hyvissä tunnelmissa. 

– Tämä porukka oli tietysti sellainen, joka siivitti siihen, että päätin lähteä vielä toiselle kaudelle. Jos olen ihan rehellinen, niin mietin kyllä hetken aikaa, että onko minulla vielä jotain annettavaa. Tulin kuitenkin sitten siihen tulokseen, että kyllä sitä vielä sketsiä haluaa tehdä kansalle, hän kertoo MTV Uutisille.

Edellisellä Putous-kaudella Kallion sketsihahmo Kari Mutanen sijoittui Vuoden sketsihahmokilpailussa toiselle sijalle. Edelliskauden menestys ei kuitenkaan ole näyttelijän mukaan omiaan luomaan paineita tulevalle Putous-taipaleelle.

– Minun elämäni ei ole kauheasti muuttunut sketsihahmokilpailun menestyksen myötä, enkä usko, että se olisi kauheasti muuttunut, vaikka olisin tippunut ensimmäisenä. Se on kuitenkin vain yksi osa sitä ohjelmaa, hän tuumaa.

Edelliskaudella Kallion sketsihahmossa, porilaisessa liikunnanopettajassa Kari Mutasessa ilmenivät sekä kotiseuturakkaus että keski-ikäisen miehen woke-kulttuuriin kurkistaminen. Tällä kertaa Kallio haluaa kertomansa mukaan tehdä sketsihahmokilpailussa jotain erisuuntaista.

Tulevalla Putous-kaudella sketsihahmokilpailu uudistuu ensimmäistä kertaa sarjan historiassa. Uudistuksen myötä ohjelman tekijät lupaavat tarjota kotikatsojille tuplasti enemmän hahmoja. Uudistetun hahmokilpailun kulku ja sisältö paljastetaan kotikatsojille kauden ensimmäisessä suorassa lähetyksessä. 

Kallion mielestä kyseessä on hyvä muutos, joka voi terävöittää yleisölle sitä, että sketsihahmokilpailu on vain yksi osa koko Putous-kokonaisuutta. Muutos voi Kallion mielestä muistuttaa yleisöä myös siitä, ettei sketsihahmokilpailu ole niin totinen kamppailu kuin osa saattaa luulla. Hän ajattelee, että uudistus voi tehdä koko sketsihahmokilpailusta jännittävämmän ja impulsiivisemman.

Putous 20.1. alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat