Köpi Kallio lähti Putoukseen pelonsekaisin tuntein – rakastui kuitenkin koko projektiin

Köpi Kallio kiitti tukijoitaan Putouksen päätteeksi 4:10
Katso videolta Köpi Kallion analyysi siitä, miksi hän ei voittanut Vuoden sketsihahmokilpailua, ja millä ehdolla hän voisi lähteä Kari Mutasena keikoille.

Näyttelijä Köpi Kallio nähtiin Putouksen lavalla tänä kevättalvena ensimmäistä kertaa.

Näyttelijä, radiojuontaja ja koomikko Köpi Kallio oli ensimmäistä kertaa Putouksessa mukana sen 15. kaudella, joka saatiin päätökseensä lauantaina 11. maaliskuuta. Kokemusta hän kuvaili MTV Uutisille kaiken kaikkiaan mielenkiintoiseksi.

– Voin myöntää, että kun lähdin tähän, niin oli tiettyjä pelonsekaisia tunteita, kun ei tuntenut tietysti porukkaa entuudestaan. Oli kuitenkin hienoa nähdä, miten sitten rakastui näihin ihmisiin, työhön ja näihin viikkoihin kaikesta rankkuudesta huolimatta. Tämä oli todella iso opintomatka, Kallio kertoi tuntemuksiaan Putouksen finaalilähetyksen jälkeen.

Pari juttua Kallio olisi ehkä tehnyt toisin, mutta hän kokee kuitenkin antaneensa projektille kaikkensa.

– Lähden monissa duunijutuissa siitä, että ensiksi pitää olla itsellä hauskaa, että muilla voi olla. Ja minulla oli ainakin todella hauskaa, Kallio kertoi.

Kallion sketsihahmo Kari Mutanen sijoittui Vuoden sketsihahmokilpailussa toiseksi, kun Aku Sipolan hahmo Mainos-Harri vei voiton.

Katso videolta Köpi Kallion analyysi siitä, miksi hän ei voittanut Vuoden sketsihahmokilpailua, ja millä ehdolla hän voisi lähteä Kari Mutasena keikoille.

Putous on katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat