Tältä näytti Renne Korppilan tuomioon johtanut pahoinpitely – kaoottinen nyrkkinujakka tallentui Alepan valvontakameraan

Tältä näytti Renne Korppilan tuomioon johtanut pahoinpitely – kaaokseen johtanut nyrkkinujakka tallentui Alepan valvontakameraan 0:50
Katso video: Renne Korppilan tekemä pahoinpitely tallentui Alepan valvontakameraan.

Nyrkkinujakka tallentui Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevan Alepan tuulikaapin valvontakameratallenteisiin. 

Radiojuontajana tunnetuksi tullut Renne Korppila tuomittiin kuluvalla viikolla 3 kuukauden ehdolliseen vankeuteen kolmesta pahoinpitelystä ja huumausainerikoksesta.

Valvontakameraan tallentunut joukkonujakka tapahtui heinäkuun 2019 alussa Stadin Derbyn jälkeen.

Näin tilanne eteni

Korppila oli kahden kaverinsa kanssa seurannut kahta muuta miestä myymälään. Kolmikko oli hyökännyt miesten kimppuun.  Korppilan katsottiin lyöneen ja yrittäneen lyödä heitä nyrkeillä. Tilanne on nähtävissä yllä olevalta videolta, kun Korppila marssii sisään kaupan tuulikappiin vihreään pilottitakkiin sonnustautuneena. 

Nujakka eteni myös myymälätiloihin. Tavarat tippuilivat hyllyiltä ja käynnissä oli sekasorto. Joukkotappelun jälkeen paikalle saapui ratsupoliiseja ja lukuisia muitakin suojavarusteisia poliiseja.

Videota käytettiin käräjillä todistemateriaalina.

Korppilan kolmas pahoinpitely liittyi eri kertaan, eli baari-illan tapahtumiin syyskuussa 2019. Samana iltana hänen hallustaan oli löytynyt kokaiinia. Huumausainerikostuomio koski kyseistä löytöä.

Lue myös:

    Uusimmat