Renne Korppilalle ehdollista vankeutta pahoinpitelyistä ja kokaiinista

Radiojuontajana aikanaan tunnetuksi tullut Renne Korppila tuomittiin 3 kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus kolmesta pahoinpitelystä ja huumausainerikoksesta Helsingin käräjäoikeudessa. Syyttäjä oli vaatinut tälle vähintään 6 kuukauden ehdollista.

Rikokset tapahtuivat vuoden 2019 heinä- ja syyskuussa. Kaksi ensimmäistä pahoinpitelyä tapahtuivat Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevan Alepan tuulikaapissa, jonne Korppila oli tovereineen seurannut uhreja. Uhrit saivat pahoinpitelyssä kasvoihinsa ruhjeita.

Syyskuussa tapahtuneessa väkivallanteossa Korppila oli lyönyt toista miestä lasituopilla päähän, jonka vuoksi uhri tarvitsi ompeleita päähänsä. Uhri oli aiemmin tönäissyt Korppilan silloista vaimoa Iida Ketola-Korppilaa niin, että tämä kaatui maahan saaden kyynärpäähänsä haavan. Mies oli pahoinpidellyt myös muita henkilöitä.

Samassa yhteydessä Korppilan hallusta tavattiin 1,9 grammaa kokaiinia.

Tuulikaappipahoinpitelyyn osallistunut mieskaksikko tuomittiin sakkoihin. Tuopilla päähän lyöty nuorempi mies tuomittiin vuoden ehdolliseen vankeuteen kolmesta pahoinpitelystä.

Lue myös:

    Uusimmat