Tältä näyttää maailman tyylikkäin nainen

Vapise Victoria Beckham! Englantilainen Glamour-lehti nimesi viime viikolla Girls Aloud -bändin laulaja Cheryl Colen, 25, maailman tyylikkäimmäksi naiseksi. Taakse jäivät muun muassa mallit Kate Moss ja Agyness Deyn.

Viime viikolla britannialainen naistenlehti Glamour nosti laulaja Cheryl Colen peräti maailman tyylikkäimmäksi naiseksi. Vuosi sitten titteliä kantoi malli Kate Moss. Oliko Cherylillä aihetta saada tämä titteli, siitä voi olla montaa mieltä.

Cheryl on tullut tutuksi myös jalkapalloilija Ashley Colen vaimona. Cherylin naisellinen tyyli koostuu lähinnä tyttömäisen lyhyistä mekoista sekä huimista korkokengistä. Aikaisemmin poppari on päässyt otsikoihin, kun hänen hiuksensa valittiin Britannian kauneimmiksi.

Valkoista kimalluksen kera

Wireimage

Wireimage

Cheryl Cole saapui vuoden 2009 Brit Awardseihin Georges Chakran kukkakuvioisessa mekossa. Cheryl oli asustanut kokonaisuuden kimaltavilla kengillä ja laukulla. Puku aiheutti saarivaltiossa kohun. Eri naistenlehdet tekivät kilpaa artikkeleita siitä, mistä tavallisella kukkarolla varustettu nainen voi ostaa samankaltaisen mekon. Vaatteiden päälle ommeltavien kuvioiden ennustetaan myös nousevan muotiin.

Keltainen sopii tummakutrille

Getty Images

Getty Images

Tummahiuksinen ja -silmäinen Cheryl suosii voimakasta rusketusta. Kirkas keltainen sopii vahvavärisen naisen kaveriksi, minkä Cheryl tietää. Hän pukeutui keltaiseen niin Kit Kat -tapahtumassa kuin myös vuoden 2008 Brit Awardseissa. Brit Awardsien mekko oli merkkiä Alice + Olivia.

Radikaaleja valintoja

Getty Images

Wireimage

Välillä Cheryl tekee uskaliaita vaatevalintoja. Hän pukeutui mustavalkoharmaaseen kokonaisuuteen Brit Award Nominations -juhlissa. Hyvin lyhyt napapaita sopii vain treenatulle vatsalle. Korkeavyötäröinen rusettihame teki kokonaisuudesta kuitenkin elegantin.

Myös eläinkuvioinen mekko on rohkea valinta. Tämäkin mekko on yksiolkainmallia, jota Cheryl suosii erityisesti juhlapukeutumisessa.

Nämä koltut eivät imartele

Wireimage

Wireimage

Aina Cherylin arvostelukyky ei ole toiminut. Valkoinen, osittain läpinäkyvä mekko näyttää hieman halvalta. Mekon kova valkoinen sävy ei pue tähteä, ja alusvaatteiden rajat näkyvät mekon läpi turhan hyvin.

Pitkä kimaltava iltapuku on sekin melko erikoinen vaate, eikä kolttu tuo siron laulajattaren parhaita puolia esiin.

Teksti: MTV3/Helmi/Emmi Maaranen

Kuvat: Wireimage, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat