Huppupäinen hiippari ei tiennyt poseeraavansa kameralle – tämä varas tuskin koskee Tesloihin enää pitkällä tikullakaan

1:26
Autovarkaus voi onnistua myös koskematta autoon. Tällä videolla varkaat käyttävät laitetta, jolla avaimen signaali kaapataan talon sisältä.

Teslan uusi Sentry Mode -valvontajärjestelmä on osoittautunut varsin tehokkaaksi. Tällä kertaa sen haaviin jäi autoon murtautunut mies.

Kerroimme viime viikolla Kaliforniassa sattuneesta tapauksesta, jossa Teslan Sentry Mode -valvontajärjestelmä onnistui käräyttämään auton kylkeä tahallaan naarmuttaneet miehet. Nyt toisen kalifornialaisen Tesla-kuskin Model 3 sai talteen arvokkaaksi osoittautunutta kuvamateriaalia autoon murtautuneesta miehestä.

Jutun perästä löytyvällä videolla näkyy, kuinka Model 3:n viereen peruuttaa tuliterä Honda Accord, jonka kyydistä nousee liukkaasti liikkuva huppupäinen mies.

Nopeasti käy selväksi, ettei miehellä ole puhtaita jauhot pussissaan, sillä tämä tiirailee auton sisään ja yrittää liikkua siten, ettei kukaan näkisi häntä.

Kasvonsa auton sivukameralle useaan otteeseen näyttänyt mies rikkoo lopulta Model 3:n oikean takaikkunan ja nappaa takapenkiltä suurikokoisen repun. Tämän jälkeen Honda poistuu nopeasti paikalta.

Teslan omistaja kertoo toimittaneensa videon poliisille, joka on jo tunnistanut tekijän. Häntä ei ole kuitenkaan vielä saatu kiinni.

Jää nähtäväksi, milloin tieto Teslojen nokkelasta toiminnosta tavoittaa myös pitkäkyntiset. Voisi kuvitella, että sen jälkeen he kiertäisivät kyseiset autot kaukaa.

Katso Teslan kameran tallentama video alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja