Tältä näyttää 21 vuoden tupakointi seinissä ja muilla kodin pinnoilla: "Kuvitelkaa, millaiset keuhkot ovat"

Testasimme"minuuttisiivouksen"– tarvitset vain 3 minuuttia 0:37
Katso myös: Jos siivoaminen ei huvita, aloita tällä 3 minuutin pikasiivouksella!

Yli 20 vuotta kestänyt tupakanpoltto kyllä näkyy asunnossa.

Pitkään kestäneen tupakoinnin näkee ja haistaa asunnossa. Sen lisäksi, että tupakanhaju tarttuu joka paikkaan, tupakointi aiheuttaa myös kellastumia kodin pintoihin. Moni siivousfirma tarjoaakin niin kutsuttuja tupakkapesuja tällaisten kotien puhdistamiseksi.

TikTokissa järkytyttiin ammattisiivoojana toimivan Duranda Rosen jakamasta videosta, jolla hän osoittaa 21 vuotta kestäneen tupakoimisen seuraukset asunnolle, kertovat muun muassa Independent ja Mirror.

– En ole koskaan nähnyt mitään tällaista, nainen kauhistelee videon saatetekstissä pahoinvoivaa esittävien emojien kera.

Videota katsottu miljoonia kertoja

18 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla voi nähdä, kuinka yksi siivoojista puhdistaa oranssinruskeaa seinää. Värin alta paljastuu valkoinen seinä.

Myös lattia ja katto ovat tupakan tervasta värjääntyneet. Oranssilta näyttävällä lattialla voi nähdä valkoista niissä kohdissa, joissa on on ollut huonekaluja. Videolla nähdään myös, minkä väristä vettä siivouksesta syntyy, ja kuinka lattialle heitetyt tupakantumpit ovat jättäneet lattiaan jälkiä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kuvitelkaa, millaiset keuhkot ovat"

Kommentoijat ovat halunneet tietää asunnon entisen asukkaan tarinan, mutta Duranda paljasti, ettei salassapitovelvollisuuden vuoksi voi avata tilannetta enempää.

– Heittäisin vain koko talon menemään, kommentoi eräs.

– Jos talo on tuollainen, kuvitelkaa, millaiset keuhkot ovat, kauhisteli yksi jos toinenkin kommentoija.

– Mutta kuvitelkaa tuo haju, huomautti eräs.

– Pitäisikö minun olla enemmän huolissani tupakkakertymistä vai siitä, ettei lattioita tai seiniä koskaan siivottu 21 vuoden aikana? pohti yksi kommentoija.

Duranda on jakanut asunnosta muitakin videoita:

Tällä videolla puhdistetaan jääkaapin ovea.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuinka tämä paikka ei palanut maan tasalle?" Duranda ihmettelee videolla, jolla hän esittelee tupakan polttamia jälkiä lattiassa.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat