Iljettävä löytö puistatti somessa – Colleen siivosi siskonsa jälkiä tunteja: "Tämä oli kuvottavaa"

Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai 5:49
Katso myös: Siivouskuningatar Auri nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia.

Erään naisen siivousoperaatio on kerännyt TikTokissa jo miljoonia katselukertoja.

Jos luulit, että oma kotisi on sotkuinen, katsastapa Colleen Cameronin video. Siinä Colleen kertoo luovuttaneensa oman makuuhuoneensa siskolleen lähdettyään collegeen, mutta joutuneensa samalla ottamaan siskon kellarihuoneen itselleen vierailuja varten. Videon perusteella sisko ei vain ole juurikaan vaivautunut huoneessaan siivoamaan. Runsaasti huomiota keränneestä videosta uutisoi Mirror.

Colleen joutuikin itse siivoushommiin, ja siivousoperaatiosta tuli viraalihitti. Moni videon nähnyt oli järkyttynyt siitä, millaiseen kuntoon sisko oli huoneen jättänyt. Huoneesta löytyi esimerkiksi useita pullollisia virtsaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuvottavaa"

Videolla Colleen ryhtyy siivoamaan siskonsa jälkiä. Kellarihuone on täynnä tavaroita ja roskaa, sänkyä ei ole pedattu. Kiistatta hirvittävintä videolla ovat kuitenkin joka paikasta löytyvät pullot, jotka Colleenin mukaan ovat täynnä virtsaa.

– Miksi niin monta pissapulloa? Tämä oli kuvottavaa, Colleen totesi videon saatetekstissä.

Colleen järjestelee, siivoaa roskia ja suihkuttaa hajunpoistajaa ennen imuroimista.

Neljä tuntia myöhemmin makuuhuone näyttää jo kotoisammalta ja ehdottomasti siistimmältä. Yhteensä Colleen keräsi paikalta viisi kassillista roskaa. TikTokissa video on kerännyt katselukertoja 6,6 miljoonaa, Twitterissä vielä 1,6 miljoonaa lisää. Ei liene ihme, että hittivideo on herättänyt paljon kysymyksiä siitä, miksi huone oli niin sotkuinen – ja miksi ihmeessä sieltä löytyi pullollisia virtsaa.

"Luulen, että hän on laiska"

Toisella yli miljoona katselukertaa keränneellä TikTok-videolla Colleen selittää, ettei sisko ollut pissannut pulloihin, vaan syypää oli siskon poikaystävä.

– Miksi? En ole varma, [mutta] luulen, että hän on laiska, mikä kyllä, tiedän, on ällöttävää.

Paljastus ei vähentänyt ihmetyksen määrää. Vessakin kun olisi ollut ihan lähellä.

– Miksi ihmeessä hän tapailisi jotakuta, joka pissaa pulloihin? Raakalaismaista, ihmetteli eräs kommentoija.

– Olen niin pikkumainen, että olisin pakannut kaiken ja jättänyt siskon huoneeseen. Olet parempi ihminen kuin minä, totesi toinen.

Moni kommentoija huolestui myös virtsan väristä ja kehotti siskon poikaystävää juomaan enemmän vettä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat