Nainen koki kuvottavan yllätyksen muutettuaan uuteen kotiinsa: "Luulin vain, että lattia oli tumma"

Testasimme"minuuttisiivouksen"– tarvitset vain 3 minuuttia 0:37
Katso myös: Testasimme minuuttisiivouksen. Tähän tarvitaan vain 3 minuuttia!

Uuteen kotiin muuttanut nainen järkyttyi tajutessaan, kuinka likainen uuden asunnon lattia oli.

Muuttamiseen kuuluu olennaisena osana uuden kodin siivous. Edelliseen asukkaan jo siivottua kodin kertaalleen poismuuton yhteydessä urakan ei uskoisi välttämättä olevan kovinkaan raskas. Eräs juuri uuteen kotiin muuttanut nainen tajusi kuitenkin kauhistuksekseen, ettei hänen uusi asuntonsa ollutkaan niin siisti kuin hän oli ensinäkemältä luullut, kertoo Mirror.

Siivousvideoita julkaiseva TikTok-käyttäjä @dandycleans paljasti videollaan, kuinka tajusi lattiansa olevan oikeasti todella siivottomassa kunnossa. VIdeolla nainen jynssää lattiaansa, kunnes se muuttuu yhä vaaleammaksi ja vaaleammaksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kun muutin, luulin vain, että lattia oli tumma", nainen totesi videon saatetekstinä. Iljettävän totuuden ymmärtämistä hän kuvasi kahdella oksentavalla emojilla.

"Rannettani sattuu"

Lattia todella vaikuttaisi olevan tummempisävyinen, mutta kovan siivouksen ansiosta vaaleampi laminaatti alkaa pian hahmottua likakerroksen väistyessä. Videolla on satoja tuhansia tykkäyksiä, ja sitä on katsottu jo yli 750 000 kertaa.

Moni kommentoi videota kauhunsekaisin tuntein.

– Voi luoja, tämä saisi minut jynssäämään koko päivän, hah, kommentoi eräs.

– Rannettani sattuu vain, kun katson tätä, nauroi eräs jynssäysvideolle.

– Minulle tapahtui ihan samanlainen juttu! Luulin, että lattia oli musta, mutta se olikin vaaleansininen/-harmaa, paljasti yksi kommentoijista.

– Kuvittele, että muuttaisit, etkä tekisi tätä [siivousta], huomautti eräs.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat