Tallinna on Tiina Jylhälle tuttu paikka

Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä käy usein Tallinnassa, koska sinne matkustaminen on niin helppoa ja nopeaa. Suomalaisia kaupunkiin vetävät myös kauneusleikkaukset, joita tehdään yhä enemmän myös yli 70-vuotiaille ja miehille. Yleisin operaatio on silmäluomileikkaus, mutta rintojen leikkaukset ja rasvaimut nousevat aivan kannoille.

Kauneusmatkojen lisäksi Tiina Jylhä nautiskelee tallinnalaisten ravintoloiden antimista. Hänen lempipaikkansa sijaitsee kauniissa vanhassa kaupungissa.

– Tallinnan paras paikka on ehdottomasti aito italialainen ravintola Controvento. Siellä on mieletön henkilökunta ja tunnelma kuin Italiassa konsanaan. Ruoka on tehty tuoreista raaka-aineista ja se on vailla vertaa! Tiina Jylhä kehuu.

Lisäksi Jylhä on ihastunut Piritan rantaan sekä vanhaan kaupunkiin, jossa aika pysähtyy.

Jylhä ei ole suinkaan ainoa Tallinnaan ihastunut suomalainen. Esimerkiksi kauneusmatkoilla käydään paljon Suomenlahden toisella puolella.

– Tallinna on tullut niin tutuksi suomalaisille, ettei se edes tunnu vieraalta maalta, Jylhä selittää.

Yleisimpiä suomalaisille Tallinnassa tehtäviä operaatioita ovat pienet silmäluomileikkaukset. Seuraavaksi eniten suomalaisasiakkaat haluavat rinta-leikkauksia. TOP4:ään kuuluvat myös rasvaimut ja kasvojenkohotukset. Ja kauneusmatkat eivät suinkaan ole vain naisten hupia.

– Miesasiakkaiden määrä on kasvanut, Jylhä sanoo.

70–80-vuotias kauneusleikkausasiakas ei ole harvinainen

Jylhän mukaan ihmiset pitävät itsestään parempaa huolta nykyään myös hieman vanhemmalla iällä. Se näkyy myös kauneusklinikoiden asiakaskunnan ikähaitarissa.

– Ei ole harvinaista, että 70–80-vuotias käy kauneusleikkauksessa, Jylhä tietää.

Kauneusleikkausala kehittyy Jylhän mukaan koko ajan valtavalla vauhdilla. Ihmisten ongelmat ovat vuodesta toiseen samat, mutta tekniikat kehittyvät.

– Ennaltaehkäisevät hoidot ovat viimeaikoina lisääntyneet, Jylhä sanoo.

Kauneusyrittäjä itse aikoo tulevaisuudessa teettää järkevissä määrin normaaleita ikääntymiseen liittyviä toimenpiteitä. Julkisuudessa viime aikoina harvakseltaan nähty Jylhä elää seesteistä ja tasapainoista perhe-elämää.

– Julkisuudesta vetäytyminen on ollut tietoinen valinta, Jylhä toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja