Tällaisia tunteita Gordon Ramsayn vierailu aiheuttaa ravintolan omistajassa

Kurjat kuppilat USA -sarjassa Dean Hamoui päästää huippukokki Gordon Ramsayn ravintolaansa Sante La Breaan laittamaan asiat kuntoon omaan tiukkaan tyyliinsä. Pahoittaako omistaja mielensä?

Kurjat kuppilat USA - sarjan jaksossa Gordon Ramsay saapuu pelastamaan Sante La Brea -nimisen ravintolan. Ravintolan omistaja Dean Hamoui kertoi ennen jakson esittämistä ensimmäistä kertaa avoimesti siitä, millaisia tuntemuksia Ramsayn vierailu hänessä herätti.

Ramsayn vierailu sai Hamouin ravintolan henkilökunnan aloittamaan juoruilun. Mies itse otti kuitenkin onkeensa suoraselkäisesti kaikista rautaisen ammattilaisen neuvoista.

– Luulen, että olen ainoa, joka ei puhunut hänestä pahaa selän takana. Otin kaikki hänen kommenttinsa rakentavana palautteena. En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt ohjelmaa. Ensimmäistä kertaa katsoin, kun työskentelimme yhdessä, Hamoui kertoo.

Ramsay sai omistajan ymmärtämään, kuinka moni asia hänen ravintolassaan kaipasi hienosäätöä.

– En ollut koskaan aikaisemmin ajatellutkaan, että minulla olisi ollut jonkinlaisia ongelmia. Minulla on aina ollut korkeat standardit, joka on tarkoittanut parhaiden raaka-aineiden käyttöä, Hamoui toteaa.

Ohjelman ensimmäinen esityskerta pelotti osaltaan Sante La Brea -ravintolan omistajaa, mutta mies uskoi ravintolansa vakuuttavan ihmiset Ramsayn aloittaman muutosprosessin myötä.

– Olen vähän huolissani, mutta ravintolani puhuu puolestaan. Tiedän, että hän löysi jääkaapista pilaantuneen munakoison, Hamoui kertoi ennen kuin ohjelma oli näytetty suurelle yleisölle.

Kaiken kaikkiaan Hamouilla on äärimmäisen positiiviset tunteet siitä, että huippukokki sai korjattua ongelmat hänen ravintolassaan.

– Hän todella korjasi asiat. Oli monta asiaa, jotka halusin korjattavan ja kun Gordon saapui paikalle, hän sai asioita todella tapahtumaan, Hamoui totesi.


Millaista palautetta Dean Hamoui saa Gordon Ramsaylta? Kurjat kuppilat USA AVAlla klo 20.00.

Katso myös: Kaappaus keittiössä


AVA / Heli Kuitunen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja