Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kozeen Shiwanilta yllättävä vihjaus suorassa lähetyksessä

Kozeen Shiwan vieraili Viiden jälkeen -ohjelmassa 26.8.2025.
Kozeen Shiwan vieraili Viiden jälkeen -ohjelmassa 26.8.2025.MTV
Julkaistu 27.08.2025 10:10
Toimittajan kuva
Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kohun keskelle joutunut Kozeen Shiwan vihjaa, ettei ravintolan sulkeminen välttämättä ollut vielä täysin lopullista.

Michelin-kokki Kozeen Shiwan kommentoi tiistaina tähtiravintolansa sulkeutumiseen liittyviä kiemuroita suorassa MTV:n Viiden jälkeen -lähetyksessä.

Shiwan kertoi muun muassa omasta jaksamisestaan ja vastasi lähetyksessä myös syytöksiin koskien hänen väitettyä epäasiallista käytöstä ravintolassa.

Lue lisää: Kohukokki avautuu voinnistaan: Ahdistuskohtauksia, oksentelua ja paniikkia

Tähtää yhä tähtiin

Vielä aiemmin tänä vuonna ravintoloitsija vakuutti tähtäävänsä kahteen Michelin-tähteen. Vieläkö kaksi tähteä on kaikesta huolimatta Shiwanin suunnitelmissa?

– Kyllä. Ja kolme. Siitä syystä juuri mietitään ulkomaita. On tullut mahdollisuuksia päästä tekemään projekteja.

Samaan aikaan Shiwan kuitenkin sanoo miettineensä aidosti koko uransa lopettamista.

– Olen havahtunut valtaviin asioihin. En ole ihan varma, onko tämä minua varten. 

– En tiedä, kokkaako Kozeen Shiwan kahden–kolmen vuoden päästä vai avaako sitten kahden [tai] kolmen tähden ravintolan. Se jää nähtäväksi.

Yllättävä vihjaus tulevaisuudesta

Joka tapauksessa kokki haluaa aloittaa nyt puhtaalta pöydältä, ja se vaatii hänen mukaansa kaiken nykyisen lopettamista.

– Minä itse en halua tehdä tätä tällä tavalla. Sen takia suljin yhden Suomen menestyneimmistä ravintoloista.

Vaikka Michelin-ravintola The Room on nyt sulkenut ovensa, se ei välttämättä ole täysin lopullinen päätös.

– Minulla on pieni yllätys Roomin suhteen loppuvuodesta, kokki vihjaili yllättäen. 

Katso videolta Kozeen Shiwanin koko haastattelu

8:59Kohukokki Kozeen Shiwan puhuu suunsa puhtaaksi – kiistää työntekijöiden haukkumisenKozeen Shiwan Viiden jälkeen -ohjelmassa 26.8.2025.

Lue myös: Kozeen Shiwan puhuu suunsa puhtaaksi – kiistää työntekijöiden haukkumisen ja ovien paiskomisen

Lisää aiheesta:

Kohukokki avautuu voinnistaan: Ahdistuskohtauksia, oksentelua ja paniikkiaKozeen Shiwan puhuu suunsa puhtaaksi – kiistää työntekijöiden haukkumisen ja ovien paiskomisenNyt puhuu Kozeen Shiwan: Tässä syy ravintolan sulkeutumiselleKozeen Shiwan pyysi anteeksi: "Nyt on rauhan aika"Kozeen Shiwan meni täysin sanattomaksi suorassa lähetyksessä: "Itken tässä"Michelin-tähden saanut Kozeen Shiwan: "Kaikki voivat pitää turpansa kiinni"
RavintolatRuokaViiden jälkeenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ravintolat
  • 19.11.10:12
    Ruoka

    Eroon sunnuntailisästä? Ravintola-alan kovin kipukohta puhuttaa – työntekijöillä silti huippufiilis

  • 8.11.17:32
    Ruoka

    Akis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimosta

  • 6.11.16:46
    Ruoka

    Yksi uunitemppu ja arkinen raaka-aine muuttuu herkuksi – Henri Alén paljastaa kikan

  • 2.11.10:52
    Helsinki

    Helsinkiä pääsee ihailemaan nyt uudesta paikasta – alla vilistää päivittäin neljännesmiljoona ihmistä

  • 1.11.17:43
    Ruoka

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat