Tällaisia ovat Samsung Galaxy S7:n lisävarusteet

Samsung tuo uusien Galaxy S7 -lippulaivapuhelimiensa, Galaxy S7:n ja Galaxy S7 edgen, rinnalle myös laajan joukon erilaisia lisävarusteita. Yksi uusista ja kenties kiinnostavin Mobile World Congressin yhteydessä esitellyistä lisävarusteista on Charm-aktiivisuusranneke.

Charm tulee tarjolle kahdessa eri tyylissä, pitkulaisempana mallina sekä neliön muotoisena.Värivaihtoehtoihin lukeutuvat vaaleanpunaiseen kallistuva Rose Quartz, musta sekä kulta. Samsung kehuu rannekkeen designia ”muodikkaaksi ja minimaalisen korumaiseksi”.

Samsungin Charm on hyvin yksinkertainen aktiivisuusranneke: sen avulla voi seurata askelten määrää, kuljettua matkaa sekä kuluneita kaloreita Bluetooth-yhteydellä liitetystä puhelimesta Charm-sovelluksen asentamisen jälkeen. Tiedot siirtyvät myös Samsungin laajempaan S Health -sovellukseen.

Lisäksi Charm sisältää ilmoitusten LED-merkkivaloja, jotka kertovat muun muassa saapuneista puheluista ja viesteistä.

Charmin kapasiteetiltaan 17 milliampeeritunnin akun pitäisi tarjota toiminta-aikaa 18 päivää yhdellä latauksella.

Charm-rannekkeen ohella Samsung esitteli Galaxy S7:lle myös lisäakkukuoria 5 100 ja 10 200 milliampeeritunnin versioina sekä pikalatureita ja erilaisia ekstratoimintoja tuovia lisäkuoria.

Led View -kuori tuo mukanaan oman ilmoituksia esittävän LED-näytön, jota voi ohjata koskettamalla. Lisäksi yhä tarjolle tulee myös näyttöaukon sisältävä SView -kuorisarja sekä läpinäkyvä Clear View -sarja.

Tarjolle tulee myös kameralinssikuoria, jotka tarjoavat kuoreen kiinnitettynä Galaxy S7:n kuvausominaisuuksia laajentavat laajakulma- tai telefoto-linssit.

Aiemmasta tuttu on myös näppäimistökuori, joka tuo näytön päälle kiinnittyvän fyysisen näppäimistön.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja