Inter-valmentaja vaikuttui Barcelonan toiminnasta pelipäivänä: ”Jos Inter valmistautuisi noin, häviäisimme 0-18”

Inter Milan valmistautuu kohtaamaan Mestarien liigan neljännellä ottelukierroksella keskiviikkona Barcelonan Milanossa. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran vain kaksi viikkoa sitten Barcelonassa, jolloin Interin päävalmentaja Luciano Spalletti vaikuttui näkemästään.

MAINOS

Napoli - PSG suorana lähetyksenä C More Sport 1:lla ja suoratoistopalvelussa tiistaina kello 22.00

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa C Moren asiantuntijoiden ennakointia tiistaina pelattavasta C-lohkosta.

Barcelona kontrolloi ottelua alusta loppuun ja voitti 2-0. Spalletti oli hämmentynyt Barcelonan valmistautumisesta otteluun.

– Kuulin Barcelonan pelaajien hakeneen lapsiaan samana päivänä koulusta, kun pelasimme heitä vastaan. Kaikki saapuivat illalla omilla autoillaan stadionille. Jos Inter valmistautuisi tällä tavalla otteluun, häviäisimme 0-18, Spalletti sanoi Sky Sportsille.

Myös Barcelonan rutiinit lämmittelyissä ihmetyttivät Inter-valmennusta.

– Barcelonan rutiini teki minuun vaikutuksen. Heidän pelaajansa kävivät lämmittelemässä kymmenen minuuttia ennen ottelun alkua. Kysyimme, onko heillä kuntosali stadionin sisällä, jossa he ovat aloittaneet lämmittelyt, mutta näin ei ollut.

– Pallonhallintapeli Barcelonaa vastaan on mahdotonta. He ovat kehittäneet pelitapaansa vuosia ja hankkivat vain siihen sopivia pelaajia. Tästä syystä monet seuran pelaajat kohtaavat muualle lähtiessään myös ongelmia, Spalletti totesi.

Lue myös:

    Uusimmat