Vihamielinen vierasyleisö liian suuri uhka Liverpool-hyökkääjälle - "Shaqiri ei ole mukana ja hän hyväksyy sen"

Liverpoolin sveitsiläishyökkääjä Xherdan Shaqiri ei matkusta joukkueen mukana Mestarien liigan neljännen ottelukierroksen vierasotteluun serbialaista Crvena Zvezdaa vastaan.

MAINOS

Mestarien liigan ottelun suorina lähetyksinä C Moressa ja suoratoistopalvelussa

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa C Moren asiantuntijoiden ennakointia Mestarien liigan neljännestä ottelukierroksesta.

Shaqirin osallistumisella otteluun on spekuloitu siitä asti, kun joukkueet arvottiin samaan alkulohkoon. Shaqiri on etniseltä taustaltaan Kosovon albaani. Kosovo on entinen Serbian provinssi, eikä Serbia tunnusta sen itsenäisyyttä.

Hyökkääjä oli asian tiimoilta myrskyn silmässä jo kesän MM-kisoissa esitettyään käsillään maalituuletuksissa joukkuetoveri Granit Xhakan kanssa kotkaa, joka on Albanian kansallissymboli. Pelaajat saivat 9000 euron sakot tuuletuksista.

– Liverpool tulee keskittymään vain ja ainoastaan jalkapallo-otteluun vailla mitään poliittisia viestejä. Emme halua minkään kentän ulkopuolisen asian vievän huomiota sivuraiteille. Tästä syystä Shaqiri ei ole mukana. Hän hyväksyy ja ymmärtää sen. Shaq on pelaajamme, rakastamme häntä ja hän tulee pelaamaan meille vielä paljon, mutta ei tiistaina, Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp sanoi seuran tiedotteessa.

LUE MYÖS: Pystyykö Real Madrid selättämään kriisinsä ja voittamaan Mestarien liigan jälleen kerran? "Muutoksia täytyy tehdä"

Lue myös:

    Uusimmat