Tällaiset olivat Ensitreffit-osallistujien tulot – eniten tienasi toimittajana työskentelevä Matti

Tässä ovat Ensitreffit-parit! 0:35
Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -parit!

Ensitreffit alttarilla -osallistujista suurimmat tulot viime vuonna oli poliitikan toimittajana työskentelevällä Matilla. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana olevista osallistujista parhaiten viime vuonna tienasi politiikan toimittajana työskentelevä Matti

Matti tienasi 44 777 euroa. Pääomatuloja hänellä oli 901 euroa ja palautusta hän sai 638 euroa. Hänen vaimonsa Pauliina tienasi 30 712 euroa ja sai mätkyjä 893 euron edestä. Pauliina työskentelee rakennusalalla projekti-insinöörinä.

Seuraavaksi suurimmat tulot oli Riialla, joka tienasi 44 061 euroa ja sai palautusta 424 euroa. Riia työskentelee ison yrityksen maksuliikenteen tehtävissä. Hänen puolisonsa Aleksi jäi roimasti vaimoaan jälkeen tuloissa tienaten 14 868 euroa. Musikaalisesti lahjakas Aleksi opiskelee yliopistossa musiikkikasvatusta.

Urheilukaupassa visualistina työskentelevä Julia tienasi viime vuonna puolestaan 20 669 euroa ja hänen aviomiehensä Waltteri 38 263 euroa. Pääomatulot Waltterilla oli 38 017 euroa ja mätkyjä hän sai 4 678 euroa. Waltteri kertoi esittelyssään, että on äskettäin vaihtanut työt kiinteistöbisneksen johtotehtävistä ensihoitajan opintoihin.

Lue myös:

    Uusimmat