Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -parit – varo juonipaljastuksia!

Tässä ovat Ensitreffit-parit! 0:35
Katso videolta, ketkä kolme paria menevät uudella Ensitreffit alttarilla -kaudella naimisiin.

Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman 10. tuotantokauden parit. Varo juonipaljastuksia!

Ensitreffit alttarilla -sarjan kymmenes tuotantokausi starttaa MTV:llä tiistaina 10. lokakuuta. Ohjelman ensimmäinen jakso nähdään MTV3-kanavalla klo 21.00. 

Jakso on jo katsottavissa MTV Katsomossa. Ensimmäisessä jaksossa katsojat pääsevät jo näkemään, ketkä kauden sinkuista muodostavat parit. 

Asiantuntijoina kaudella nähdään pastori Kari Kanala, ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa ja psykoterapeutti  Tapani Alanen.

Kauden avioparit:

Waltteri, 28, ja Julia, 28

Julian sydämellisyys ja hymy hurmaavat jokaisen vastaantulijan hetkessä. Energinen nainen työskentelee urheilukaupassa visualistina ja toimii osana myymälän johtoryhmää. 

Julialle aktiivinen elämä ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntä muutenkin: vapaa-ajallaan hän nyrkkeilee, käy salilla ja ulkoilee jopa kuusi kertaa viikossa.

Luonteeltaan Julia on kiltti ja empaattinen, mutta välillä varsin impulsiivinen. Suurimpana saavutuksenaan hän pitää sitä, millainen ihminen hän on nyt – menneisyyden kokemukset ihmissuhteissa olisivat saattaneet kovettaa Julian kuoren. 

Waltteri on seikkailuja, kokemuksia ja matkustamista rakastava velikulta. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt käydä läpi ison elämänmuutoksen, jossa elämä kiinteistöbisneksen johtotehtävissä vaihtui ensihoitajan opintoihin.

Iän ja elämänmuutoksen myötä Waltteri on alkanut löytää itsestään myös rauhaa ja halua pysähtyä hetkeksi. Rinnalleen hän toivoo avointa ja avarakatseista puolisoa, joka kohtelee kaikkia ihmisiä tasaveroisesti ja on ennen kaikkea hyvä ihminen. 

Sisarukset ja heidän perheensä ovat Waltterille todella tärkeitä, ja viime aikoina mies on huomannut haaveilevansa myös omasta perheestä.

Aleksi, 26, ja Riia, 30

Riia tuo olemuksellaan valon pimeimpäänkin kolkkaan. Riia työskentelee ison yrityksen maksuliikenteen tehtävissä, mutta vapaa-ajalla rentoutumisen ja hyvinvoinnin kulmakivet ovat sporttailu sekä perheen ja ystävien kanssa vietetty aika.

Lempiharrastuksiin kuuluvat frisbeegolf, salilla käyminen ja koiran kanssa ulkoilu. Riian elämänrakkaus onkin tällä hetkellä rescue-koira Jalo.

Herkkä nainen myöntää joskus murehtivansa liikaa, eikä päätösten tekeminen ole aina helppoa. Riia on erittäin läheinen perheensä kanssa, ja ydinarvoihin kuuluu isosti myös muiden hyvinvoinnista huolehtiminen.

Riia toivoo rinnalleen puolisoa, joka haluaa nähdä vielä maailmaa, ja jonka kanssa voi olla täysin oma itsensä. Erityisen tärkeänä piirteenä hän pitää keskustelukykyä – parisuhde voi onnistua vain, jos kumpikin osaa avata suunsa ja toisaalta kuunnella niin vaikeina kuin hyvinä hetkinä.

Aleksi on ihminen, joka luo pelkällä olemuksellaan ympärilleen rauhaa ja hyvää oloa. Musikaalisesti erittäin lahjakas herrasmies opiskelee yliopistossa musiikkikasvatusta. Lisäksi hänellä on oma yritys, jonka puitteissa hän tekee töitä pianonopettajana sekä hyppää lavalle esiintyjänä musakeikoilla.

Musahommien lisäksi Aleksin elämään kuuluu paljon muutakin: kalenterimerkinnöissä voi lukea niin avantouinti, hiihtolenkki, snookerin pelaaminen tai ruuanlaitto ystävien kera. Perhe ja sukulaiset ovat Aleksille tärkeitä, ja heihin ollaan säännöllisesti yhteydessä.

Tulevaisuuden haaveisiin kuuluu kiinnostava ura sekä mahdollisesti asuminen ulkomailla. Perheen perustamiselle ei ole vielä kiirettä, mutta oikean ihmisen kanssa sekin kuuluu unelmien listalle.

Matti, 37, ja Pauliina, 28

Pauliinan tunnistaa jo kaukaa tarttuvasta naurusta ja naisen omia sanoja lainaten "papupatamaisesta pulinasta". 

Rakennusalalla projekti-insinöörinä työskentelevä Pauliina suhtautuu ammattiinsa suurella intohimolla, mutta vielä enemmän hän rakastaa kahta koiraansa Brunoa ja Freddietä. Koirakaksikon kanssa puuhaaminen vapaa-ajalla onkin parasta pään tuuletusta.

Ihmisenä Pauliina on sosiaalinen, päämäärätietoinen ja äärimmäisen huolehtivainen. Hän on ottanut jo pienenä paljon vastuuta pienemmistä sisaruksistaan, ja perhe onkin Pauliinalle erittäin tärkeä ja läheinen – heidän kanssaan ollaan tekemisissä vähintään puhelimitse päivittäin. Samalla pieteetillä hän pitää huolta myös ystävistään. 

Pauliinan haaveissa on ollut jo pitkään perhe – lapset ovatkin unelma, jonka hän haluaa jakaa tulevan aviopuolisonsa kanssa.

Matti on hurmaava sekoitus rauhallista läsnäoloa sekä kuplivaa iloa. Matti työskentelee unelma-ammatissaan politiikan toimittajana, ja työ onkin iso osa hänen identiteettiään. 

Vapaa-ajallaan hän nauttii pitkistä kävelylenkeistä, uimisesta sekä ihan vaan sohvalla makoilusta tv-sarjojen ja leffojen parissa.

Ihmisenä Matti on sosiaalisesti erittäin lahjakas, ystävällinen ja herkkä. Muiden ihmisten hyvinvointi on hänelle ensiarvoisen tärkeää, ja joskus muiden tarpeet saattavatkin lipsahtaa omien tarpeiden edelle. 

Matti on erittäin perhekeskeinen, ja unelmiin kuuluukin oma talo, jossa toivottavasti joskus juoksentelee myös jälkikasvua.

Töllötuomareiden esitysaika muuttuu! Uusi jakso nähdään 10.10. alkaen tiistaisin Ensitreffit alttarilla -ohjelman jälkeen klo 21.55 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin!

Ensitreffit alttarilla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin 10.10. klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat