Tällainen on Suomen MM-rallin avauserikoiskoe – perinteikkään reitin maamerkki on kokenut kovia: "Tähän on mennyt sekunteja ja rahaa"

Tällainen on Suomen MM-rallin avauserikoiskoe – perinteikkään reitin maamerkki on kokenut kovia: "Tähän on mennyt sekunteja ja rahaa" 5:03
Tällainen on Suomen MM-rallin avauserikoiskoe.

Suomen MM-ralli käynnistyy tänäkin vuonna perinteikkäällä Harjun yleisöerikoiskokeella. C Moren toimittaja Tomi Tuominen ja C Moren asiantuntija Jari Ketomaa esittelivät Harjun salat ja käänteet.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Harjun yleisöerikoiskoe avaa Suomen MM-rallin torstaina. Perinteikäs kaupunkilenkki on lukeutunut jo vuosia rallin tunnetuimpien erikoiskokeiden joukkoon.

Tänä vuonna Harjun erikoiskoe ajetaan kahdesti. Ensin Harjun erikoiskoe avaa koko rallin torstaina ja toisen kerran se ajetaan lauantaipäivän päätteeksi.

Katso videolta millaisesta erikoiskokeesta on kyse ja miten vuosien varrella ajetut rallit näkyvät vieläkin erikoiskokeen varrella.

OSALLISTU! Oletko paikalla Jyväskylän MM-rallissa ja sait kuvattua jotain mielenkiintoista? Lähetä uutiskuva tai video osoitteessa www.mtvuutiset.fi/lukijankuvat TAI WhatsAppissa suoraan numeroon 0405785504. Parhaat otokset julkaistaan MTV Uutisten verkkosivuilla ja C Moren rallilähetyksissä.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat