Tällainen on Pokémon GOn kehittäjän uusi Harry Potter -peli – ennakkorekisteröinti avautui

Pokémon GOn julkaisseelta Niantic-studiolta on tulossa uusi Harry Potter Wizarding World -nimeä kantava peli. Seitsemästä Harry Potter -kirjasta ja viidestä vielä kehitteillä olevasta Fantastic Beasts -elokuvasta ammentava peli tarjoaa Pokémon GOsta tuttuja lisätyn todellisuuden elementtejä ja liikkumista tosielämän kartalla.

Pokémon GOn tapaan taikaesineet ilmestyvät julkisille paikoille, kuten puistoihin, kirjastoihin ja tunnettujen maamerkkien lähelle. Poiketen Pokémon GOsta ei tavoitteena tällä kertaa ole kuitenkaan pokémonien kerääminen, vaan erilaisten taikaolentojen lähettäminen takaisin taikamaailmaan. Taustatarinana pelaaja on värvätty osaksi Taikaministeriön luomaa erikoisjoukkoa, jonka tehtävänä on taikaolentojen torjuminen. Jokaisesta takaisin lähetetystä taikaolennosta pelaajalle myönnetään uniikki palkinto.

Taikaolentojen torjumisen ohella Wizarding World sisältää kaksintaisteluja ja kohtaamisia kuolonsyöjien kanssa, missä pelaaja voi pyytää myös ystävänsä apuun. Pelin edetessä kukin pelaaja voi erikoistua muun muassa taikaolentojen hoitajaksi, auroriksi tai professoriksi. Yhteistyötä tekemällä pelaajat voivat selviytyä haasteista, joiden selvittäminen ei yksin onnistuisi.

Tällä hetkellä Harry Potter Wizarding Worldiin on mahdollista ennakkorekisteröityä Google Playssä ja näin päästä mahdollisesti osallistumaan pelin betapalauteohjelmaan. iOS-pelaajia kehittäjät pyytävät olemaan kuulolla lisätietoja varten.

Lue myös:

    Uusimmat