Tällainen on Nokian uusi Lumia 720 -puhelin

Nokian tänään esittelemä Lumia 720 on edullisempaan hintaluokkaan sijoittuva Windows Phone 8 -älypuhelin.

Nokian mukaan Lumia 720 vetoaa etenkin nuoriin ja tyylitietoisiin käyttäjiin, joilla on vilkas sosiaalinen elämä.

Puhelimessa on Nokia Musiikki, HERE-palvelut ja NFC-ominaisuus. Lisävarusteena laitteeseen saa langattomat latauskuoret.

Laitteessa on myös Lumia 920 -mallista tuttuja ominaisuuksia, kuten erittäin herkkä kosketusnäyttö.

"Suurin innovaatio kamerassa"

Lumia 720:n suurin innovaatio löytyy Nokian mukaan laitteen kamerasta.

6,7 megapikselin kamerassa on Nokia-älypuhelimien kaikkien aikojen suurin aukkosuhde: f/1.9. Sensoriin pääsee entistä enemmän valoa, ja Carl Zeiss –optiikan ansiosta tuloksena on Nokian mukaan erittäin teräviä otoksia.

Nokia Lumia 720

Nokia kehuu, että Lumia 720 on tähän mennessä virtaviivaisin Lumia-malli: Laitteen muotoilussa on hyödynnetty kaarevia lasipintoja. Polykarbonaattirunko on valmistettu yhdestä kappaleesta.

Laitteen 4,3 tuuman ClearBlack Gorilla Glass 2.0 -näytössä on hyödynnetty puhdistusta helpottavaa teknologiaa.

Nokia Lumia 720 -älypuhelimessa on maksuttomat maailmanlaajuiset HERE-kartat ja LiveSight-sovellus. Niitä täydentää HERE Drive -autonavigointi.

Etätunnistusteknologian ansiosta laitteen voi liittää langattomiin Nokia-lisälaitteisiin koskettamalla lisälaitteen NFC-aluetta puhelimen NFC-alueella. Lisälaitevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi JBL PlayUp -kaiutin ja Purity by Monster -kuulokkeet.

Lumia 720 -älypuhelimen arvioitu veroton myyntihinta on 249 euroa. Laite tulee myyntiin maaliskuusta alkaen. Suomen myynninaloituksesta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Värivaihtoehdot ovat punainen, valkoinen, syaani, musta ja keltainen.

Lue myös:

    Uusimmat