Tällainen on Katariina Sourin nuori rokkarirakas

Kirjailija ja taitelija Katariina Sourin (ent. Kata Kärkkäinen) tuore aviomies tunnetaan karismaattisena miehenä.

Katariina Souri yllätti suuren yleisön menemällä naimisiin itseään 14 vuotta nuoremman rokkarimiehen kanssa 4. kesäkuuta Porvoon maistraatissa. Tunnetun kirjailijan ja nuoren rokkarin suhde on ollut tiedossa muusikkopiireissä jo pitkään, mutta julkisuudelta suhde pystyttiin pitämään salassa näihin päiviin saakka.

Anzi Destruction -taiteilijanimellä tunnettu vaalea rokkarimies tunnetaan muusikkopiireissä hyvänä jätkänä.

Viihdeuutisille kerrotaan, että Katariina Sourin uusi aviomies on lahjakas ja karismaattinen rokkari, josta ei paljon huonoa sanottavaa löydy. Anzia kuvaillaan myös sanoin reilunoloinen ja rehti kaveri.

Anzi Destruction, 28, musisoi tällä hetkellä The Salvation -bändissä, jossa soittaa myös Negative-yhtyeestä tutuksi tullut Sir Christus. Yhtyeen levy-yhtiöstä kerrotaan, että bändi valmistelee tällä hetkellä esikoisalbumiaan, jonka on määrä ilmestyä loppuvuodesta. Yhtyettä on jo nyt kosiskeltu keikoille Keski-Eurooppaan ja Japaniin.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja