Tällainen on julkkisten vuosi 2012 – lue selvännäkijän ennustukset

Valloittaako Vappu Pimiä Amerikan? Miten käy prinssi Williamin ja Katen raskauden? Millainen on Ruotsin kuninkaallisten vuosi 2012? Kestääkö Adam Lambertin ja Sauli Koskisen rakkaus? Lue Claudia Even ennustukset!

Suomen tunnetuimpiin selvännäkijöihin lukeutuva Claudia Eve paljastaa Helmelle mitä julkkismaailmassa tapahtuu tänä vuonna. Maailman seuratuimpien pariskuntien elämässä tulee tapahtumaan suuria muutoksia...

Vappu Pimiä

Suomalaisjulkkiksista esiin nousee erityisesti Vappu Pimiä. Näin jo aiemmin Vapun ulkomaille muuton, mutta se jää vain hetkellisesti. Vappu muuttaa Suomeen miehensä kanssa ja he avioituvat tänä vuonna.

William ja Kate

Cambridgen herttuaparille raskaus ei ole mikään itsestäänselvyys. Katen on ollut vaikea hedelmöittyä, mutta tänä vuonna hän onnistuu tulemaan raskaaksi. Anemiaan taipuvalla Katella voi kuitenkin olla keskenmeno. Pariskunta saa todennäköisesti apua ensimmäisen lapsen hankinnassa. Näkisin heille syntyvän pojan.

Victoria ja Daniel

Ruotsin kuninkaallinen pariskunta ottaa pikkuhiljaa enemmän vastuuta kuninkaallisista tehtävistään. Kaarle Kustaa ja Silvia siirtyvät enemmän taka-alalle. Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel saavat keväällä vauvan. Raskauden ja synnytyksen kanssa kaikki menee hyvin ja koko Ruotsi hurraa uudesta kuninkaallisesta. Victoria ja Daniel ovat sopuisa ja toisilleen erinomaisesti sopiva pari.

Adam ja Sauli

Adam Lambertin ja Sauli Koskisen suhde jatkuu vuonna 2012. Suomi saa Adamista hyvän vävypojan ja heidän suhteensa tiivistyy ja vakiintuu. Suhde on kuitenkin värikäs, mutta mitä muuta se voi olla, kun kaksi tempperamenttista ihmistä lyö hynttyyt yhteen. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tästä suhteesta ei puutu.

Katie Price

Glamourmallista tosi-tv-tähdeksi ja menestyskirjailijaksi kasvanut Katie Price alias Jordan keskittyy uraansa. Hänellä on kehitteillä mahdollisesti jotain omaa tv-hommaa sekä kirjojen kirjoittamista. Suhdeasiat ovat hakusessa ja vanhaan voidaan palata hetkeksi, mutta uudet tuulet rakkaudessa ovat kulman takana.

Britney Spears

Britney Spearsin rakkaus on rauhoittanut ja tasapainottanut tähteä kovasti. Päihteet ja alkoholin huuruinen elämä on väistynyt menestyksen tieltä. Suhde vaikuttaa hyvältä. Koen avioitumista ja perheenlisäystä näille rakastavaisille. Britney saa vielä tyttölapsen. Tarkkaa ajankohtaa en pysty näkemään. Britney lahjoo miestään valtavilla lahjoilla ja tarjoaa yltäkylläisyyttä perheelleen.

Madonna

Madonnan toyboyt vaihtuvat ja tähti hakee seesteisempää elämää olemalla omissa oloissaan ennen kuin lähtee taas keikkailemaan maailmalle.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopezin rakkauskuviot saavat aikamoisia reaktioita ex-miehessään Marc Anthonysta. Exä voi jopa hakea lasten huoltajuutta itselleen.

Brad ja Angelina

Brad Pitt ja Angelina Jolie elävät hyvässä harmoniassa kasvattaen lapsikatrastaan entisestään ja voivat avioitua pienimuotoisessa seremoniassa kaikessa hiljaisuudessa.

Jennifer Aniston

Jennifer Anistonin ja Justin Therouxin suhteesta en saa sen kummempia visioita. Suhde lienee ikävä kyllä vain välivaihe elämässä. Jenniferin suuri rakkaus oli Brad Pitt, jota hän haikailee vieläkin.


MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja