Näin käy suomalaisjulkkisten suhteiden – lue Claudia Even ennustukset

Miten käy Tuksun ja Arton. Saako Martina ja Esko suhteensa toimimaan. Onko Matti löytänyt kesyttäjänsä Susannasta.

Suomen tunnetuimpiin selvännäkijöihin lukeutuva Claudia Eve on auttanut ihmisiä työssään jo vuodesta 1995 lähtien.

Claudia Eve katsoi Viihdeuutisten pyynnöstä muutamien julkkispariskuntien suhteen tulevaisuuden. Viihdeuutisten sivuilla on seurattu tiiviisti niin Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin, kuin Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen suhteiden kiemuroita.

Myös Matti Nykäsen ja uuden rakkaan Susanna Ruotsalaisen suhde on ollut tiiviissä seurannassa. Miten näiden suhteiden käy? Näin Claudia Eve ennustaa.

Johanna Tukiainen ja Arto Länsman:

Arton ja Tuksun suhde on kuin Suomi-Ruotsi -maaottelu. Suhde perustuu varmasti molemmin puolin lämpimiin tunteisiin, mutta Johanna on suhteessa dominoiva ja hallitseva. Johanna pitää Artoa lähinnä juoksupoikana ja roikottaa löysässä hirressä. Suhteella ei ole tulevaisuutta. Surullinen tarina alusta loppuun.

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen:

Martina ja Esko ovat kuin taistelevat Virtaset. Eivät pääset toistaan hevillä eroon ja tulee aika, milloin Martina olisi halukas palaamaan. Hyvä pari, toisaalta elävät erilaisessa vaiheessa elämässään. Martina haluaa tehdä uraa ja juhlia, kun Esko olisi valmis vauhdikkaan työnsä lomassa nauttimaan kivasta perhe-elämästä. Uskon, että tulee kohta jossa voivat vielä koittaa ja kolistella sarviaan, mutta en usko suhteen kestävyyteen.

Matti Nykänen ja Susanna Ruotsalainen:

Vakka on kantensa valinnut. Näen suhteessa paljon hyvää ja Susanna on rauhoittanut Matin totaalisesti. Yhteisiä bisneskuvioita ja saavat paljon yhdessä aikaan. Kodin laittamista ja hyvää meininkiä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat