Tällainen on diivamainen BB-Maria – lue taustat

Isoveljen taloon asteli tänäkin vuonna vaalea kaunotar, joka satsaa ulkonäköönsä tuhansia euroja.

Yksi tämän kauden seuratuimpia asukkaita tulee todennäköisesti olemaan vaalea Maria, joka on kerännyt jo hiukan nimeä bloggarina. 22-vuotias nuori neito haluaa uudeksi Pamela Andersoniksi ja on valmis tekemään paljon muokkausta itseensä unelman saavuttamiseksi.

Glam With M -nimellä blogia pitävä vaalea taskuvenus paljastaa kotisivuillaan tarkan suunnitelmansa ulkonäön parantamiseen, tärkeysjärjestyksessä. Ensimmäisenä listalla on luonnollisesti silikonien ottaminen, jonka jälkeen kauniin nuoren naisen ulkonäköä on tarkoitus parannella botoxilla, lipolyysillä ja huulitäytteillä.

Luiden hiontaa, pidennyksiä...

Maria lähtee itsensä parantamisessa myös astetta rankemmalle linjalle ja suunnittelee myös peppuimplantteja, nenäleikkausta, leukaluiden hiontaa, kaularangan pidennystä, alimpien kylkiluiden poistoa, alaselän luun kaiverrusta ja lonkkaluiden hiontaa.

Kaunis vaaleaverikkö on luonnollisesti ottanut hiuksiinsa ja ripsiinsä pidennykset ja valkaissut hampaansa ennen Big Brother -taloon menoa. Myös huulet ovat saaneet lisätäytettä ennen koko kansalle näyttäytymistä.

Oma raideri radioon

Marian blogi on suosittu ja sivuilla olevan laskurin mukaan naisen blogin sivuilla on ollut jo 387 000 sivulatausta. Naista onkin tituleerattu Suomen suosituimmaksi bloggaajaksi ja Maria onkin päässyt jo vierailemaan muutamissa tiedotusvälineissä.

Kesäkuussa Maria kävi toistamiseen Radio Rockin Korporaation vieraana, jossa juontajat vinoilivat nuorelle naiselle estotta. Jussi Heikelä ja Kim Sainio antoivat naiselle palautetta muun muassa tämän ns. raiderista, jonka tämä oli lähettänyt radioon ennen vierailuaan.

Maria vaati itselleen pilliä, jolla juoda kahvia ja paikalla piti olla myös ns. Airbrush-valot mahdollista videokuvaamista varten.

Nuoren naisen yleissivistys pääsi myös eetteriin, kun juontajakaksikko kyseli Marialta kommenttia kohuttuun Ulvilan surmaan.

– En ole kuullutkaan koko surmasta. Mä menen suoraan viihdesivuille, kun menen nettiin tai luen lehtiä, oli Marian vastaus kysymykseen.

Tuoreimmat kuulumiset talon tapahtumista voi lukea Subin Big Brother -sivustoltatäältä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat