Tällainen hampurilainen aiheutti sairaskohtauksen Sydänkohtausgrillillä

Las Vegasissa sijaitseva Heart Attack Grill eli Sydänkohtausgrilli oli koitua ravintolassa ruokailleen miehen kohtaloksi: 6 000 kilokaloria sisältänyt Triple Bypass Burger aiheutti miehelle ravintolan nimen enteilemän sydänkohtauksen.

Heart Attack Grill Las Vegasissa mainostaa jo ovella, että se on terveydelle vaarallinen ja että sen listalta löytyvät antimet ovat "kuoleman arvoisia" – järkyttävimmät hampurilaiset sisältävät jopa 8000 kilokaloria. Lisäksi ravintola mainostaa, että yli 158 kiloa painavat asiakkaat saavat syödä ilmaiseksi.

Ravintolan listalla on esimerkiksi Triple Bypass hampurilainen, joka sisältää 700 grammaa lihaa, 15 pekonisiivua ja melkoisen määrät juustoa. Viime viikonvaihteessa tällaista hampurilaista syönyt nelikymppinen mies alkoi valitella rintakipuja, ja ensin ravintolan muut asiakkaat luulivat, että kyseessä on jokin outo mainostemppu.

Eriskummallisen ravintolan tarjoilijat käyttävät työssään sairaanhoitajan asuja ja asiakkaat ovat pukeutuneet sairaalakaapuihin. Ravintoloitsija – ja itseään paikan tohtoriksi nimittävä – Jon Basso kertoo, että oli kuvitellut itsekin aluksi, että kyseessä oli vitsi.

– Tuntui kamalalta, kun turistit ottivat miehestä valokuvia, ihan kuin kyseessä olisi ollut jokin stunttitemppu. Vaikka meillä on musta huumorintaju, emme ikinä pelleilisi tällaisella asialla, ”tohtoriksi” itseään kutsuva ravintoloitsija kertoo.

Sairaskohtauksen saanut mies kiidätettiin lauantai-iltana sairaalaan, jossa hän on edelleen toipumassa. USA Todayn mukaan Heart Attack Grilliä on vaadittu sulkemaan ovensa tapauksen jälkeen.

Lähteet: Usatoday.com, Aftonbladet.se

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja