Takavuosien mestarit puhuivat sopimattomia naisesta kesken F1-lähetyksen – sitä ei ohitettu olankohautuksella

Sky Italia on väliaikaisesti hyllyttänyt F1-kommentaattoreinaan toimineet Matteo Bobbin ja Davide Valsecchin seksististen kommenttien vuoksi.

Nykyisin kommentaattoreina toimivat entiset kuljettajat Bobbi ja Valsecchi puhuivat sopimattomia Sky Italian lähetyksessä viikonloppuna ajettua Espanjan GP:tä puidessaan. Kaksikko keskusteli kisasta, kun studiossa operoinut Bobbi teki seksistisen huomion ja viittasi varikolla olleen Valsecchin takana näkyneeseen naiseen "kehityspakettina".

Valsecchi vilkaisi olkansa yli ja jatkoi tästä.

– Tiedän ne jo, mutta minulle on sanottu, että en saa testata niitä. Joten nostan käteni, hän vastasi.

Naispuolinen kollega Federica Masolin ei suhtautunut juttuihin hyvällä. Hän tuijotti vieressään ollutta Valsecchia pitkään ja kehotti kommentaattorikaksikkoa "olemaan varovainen".

– Voimmeko katsoa joitain haastatteluita näiden kahden sijaan? Kuullaan Carlos Sainzia. Antakaa minun sensuroida teitä, Masolin sanoi.

Bobbi ja Valsecchi eivät pääse hyllytettyinä töihin ainakaan ensi viikolla ajettavaan Kanadan GP:hen. Kumpikin pahoitteli kommenttejaan sosiaalisessa mediassa ymmärtäen puhuneensa sopimattomalla tavalla.

Valsechhi on vuoden 2012 GP2-mestari. Bobbi voitti FIA GT Championship -sarjan mestaruuden Thomas Biagin kanssa vuonna 2003 ja GT2-luokan mestaruuden Jaime Melon kanssa vuonna 2006.

Lue myös:

    Uusimmat