Mainos

Tajusitko aprillipilat aamun lehdistä? Myös Taksiliitto, Poliisi ja Verohallinto villiintyivät pilailemaan

Taksiliiton Pimee Taksi -sovellus, Aku Ankalle housut, Cheek muuttaa Kiinaan – Espoon Blues pelastetaan afrikkalaisrahalla, maanteille miehitetyt valvontakamerat – aprillipäiväaamun uutisointi on jälleen ollut maineensa veroinen.

Helsingin poliisilla näyttää tiedotteensa mukaan riittävän resursseja – uuteen XL kamerapönttöön mahtuu liikennettä valvomaan isompikin virkavallan edustaja.

Taksiliitto vinoilee Uber-kuljetuspalvelulle uudella Pimee Taksi -sovelluksellaan, jota hallinnoidaan Bahamasaarilta.

– Kuljettaja-partneriksi voi ryhtyä kuka tahansa maksimissaan 75 vuotta vanhalla autolla – myös mopo- ja aura-autot käyvät. Kuljettaja-partnerin rikosrekisterillä, taustalla tai terveydentilalla ei ole niin väliä, kunhan jonkinlainen ajokortti löytyy, liitto tiedottaa, ja muistuttaa, että korkean kysynnän aikana liikenneruuhkissa, lakoissa ja pikkujouluöinä kyydin hinta nousee ”surge”-periaatteen mukaisesti vähintään noin 77-kertaiseksi.

Verohallinnon tehokkuus tulee parhaiten esiin oheisella videolla, jossa verokoirat ovat kirjaimellisesti veronkiertäjien kimpussa.

Veikkaus on puolestaan rakkauden asialla uudessa, Tinderin kaltaisessa Miljonäärideitti-palvelussaan.

"Palveluun liittyneet henkilöt voivat ilmoittaa Veikkauksen peleistä voittamansa rahasumman profiilissaan. Näin myös miljonäärisinkuilla on mahdollisuus löytää toisensa, eikä heidän tarvitse pelätä että vastapuoli olisi kiinnostunut vain rahasta," tiedotteessa murjaistaan.

Espoon Bluesista Lahden Sininen

Aprillipäivä näyttää pelastavan myös Espoon Bluesin liigakuntoiseksi. Sportti.comin mukaan Blues kuittaa velkansa Sambian ex-presidentin miljardöörilesken lahjoituksella. Etelä-Suomen Sanomien mukaan Blues siirtyy puolestaan Lahteen ja alkaa pelata liigaa nimellä Lahden Sininen.

Harrasteurheilupuolella ovat näemmä myös ankeat ajat. Helsinkiläisseura PPJ toivoo, että Väinämöisen kenttää käyttäneet palauttaisivat jaloissaan pois kulkeutuneen kumirouheen takaisin kentälle.

– Voitte myös tehdä omaa kumirouhetta ja tuoda sitä PPJ:n kentille. Vanhat pyyhekumit, tiskihanskat, kumimatot ja letkut voi leikata pieneksi rouheeksi. Nopeimmin saatte oman 10 kilon osuutenne kun käytätte siihen vanhaa kumirengasta, tiedotteessa sanaillaan.

Kääk! Konservatiiviset ajat ovat koittaneet nyt myös Aku Ankalle, joka saa vihdoin jalkaansa housut sarjakuviin.

Aamulehti puolestaan paljastaa Tampereen uuden jättiyliopiston näyttävän nimen: Moro University.

Satakunnan Kansa puolestaan innostui eilisestä uutisesta, kun intialainen traktorijätti osti kolmanneksen Sampo-Rosenlewista. Lehden mukaan trukit korvataan nyt työnorsuilla.

WWF Suomi hehkuttaa löytäneensä uuden lintulajin Merikarvialta. Järjestö tosin ei ole varma, onko hämälokki (Araneae laridae) vuosituhansia vanha laji vai Itämerten saasteiden aiheuttama mutaatio lokkien sukupuussa.

Ilmatieteen laitos alkaa puolestaan hyödyntää tutkimuksessaan foliohattuja – ja näköjään yksisarvisiakin.

Saunatuotevalmistaja Harvia on puolestaan ajatellut lintujen selviytymistä pohjoisen olosuhteissa. Harvia Birdie -lintusauna lintulaudan yhteyteen mahdollistaa kuulemma myös hyttyskantojen pienentämisen.

Cheek Kiinaan, Ville Haapasalo Ruotsiin

Yle ja Como nostavat esiin kaksi suurta suomalaista, joiden tie vie nyt toisaalle. Viihdesivusto mukaan Cheek jättää Suomen ja muuttaa Kiinaan. Yle Teemalle lukuisia matkadokumentteja tehnyt Ville Haapasalo suuntaisi puolestaan Ruotsiin eläkkeelle.

– Olen aina ihaillut ruotsalaisuutta, ruotsalaisten välittömyyttä, ruokakulttuuria, diskuteerausta ja pukeutumista. Ihmisillä on siellä kunnon vaatteet päällä, Haapasalon väitetään kommentoivan jutussa.

Vasemmistoliiton puheenjohtajakisaan saatiin yllätyskäänne nykyisen puheenjohtajan Twitter-tililtä.

Bassoradion letkeys nousee puolestaan kolmanteen potenssiin, sillä toimitus on päättänyt muuttaa Espanjaan.

Radio Nova narautti nettisivuillaan Facebookin käyttäjiä. Sivuston mukaan tuhansia suomalaisia härskeillä kuvillaan WhatsAppissa ahdistellut henkilö on paljastunut. Jutun linkki "epäillyn" Facebook-profiiliin vie kuitenkin klikkaajan omalla Facebook-sivulle – jos klikkaaja on kirjautunut Facebookiin samalla aikaa.

Kiusattu kalakuiskaaja

Uutisaamun kruunaa kuitenkin Maaseudun Tulevaisuuden kalakuiskaaja.

– Kansakoulussa Seppoa (nimi muutettu) kiusattiin jäällä pyllistelevän isänsä takia, joten Seppo päätti salata taitonsa ulkopuolisilta. Hän ei halua nimeään julki, jotta omat lapset säästyvät pilkalta, lehti kirjoittaa "muinaisen kalastustaidon" osaajasta.

Loppuun vielä tuhti kuvakooste aamupäivän aprillihuumorista.

Miten sinua on huijattu? Paljasta meille paras kohtaamasi tai tekemäsi aprillipila!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.