Tähtöset Suvi ja Sanna ajautuivat sanaharkkaan – riita makkarasta

Aurinkorannan tähtöset eivät selvinneet kauppareissusta ilman sanaharkkaa, kun makkaran ostaminen osoittautui yllättävän haastavaksi tehtäväksi.  

Viimeisimmässä Aurinkorannan tähtöset -jaksossa nähtiin, kuinka tähtöset järjestivät suuret läksiäisjuhlat villallaan. Paikalliset vieraat saapuivat juhlistamaan tähtösten lähtöä, ja Suvi Pitkänen pääsi vielä kertaalleen esittelemään dj-taitojaan ikimuistoisissa juhlissa.

– Meillä oli tosi kivaa! Oli paljon jengiä ja hyvää ruokaa, josta ei kylläkään päästy itse yhtään nauttimaan, sillä vieraat olivat todella nälkäisiä, Suvi nauraa.

Jo ennen juhlien alkua tähtöset tosin saivat draamaa aikaiseksi, kun illan tarjoiluiden osto osoittautui yllättävän haastavaksi.

– Lihan ostaminen muodostui meille hirvittäväksi ongelmaksi, ja päädyimme Sannan kanssa taas sanaharkkaan, sillä hän halusi ostaa järkyttävät määrät yhtä makkaraa, kun tarkoitus oli ostaa useita laatuja, Suvi muistelee.  

– Meidän luonteet vain kolisevat yhteen, ja saimme riidan aikaan makkarasta. Se oli täysin naurettavaa, tähtönen jatkaa.

Suvi kuitenkin myöntää, että tarkemmin ajateltuna Sanna saattoi olla oikeassa: lihaa olisi tarvittu enemmän.

– Luulimme, että olimme ostaneet tarpeeksi lihaa, mutta eihän se riittänyt mihinkään! Jäimme itse ihan kylmiksi, ja vieraat söivät kaiken, Suvi nauraa.

Myöskään vaarallisilta tilanteilta ei vältytty, kun Sanna sai kaupassa käteensä lihamestarin veitsin.

– Se oli pelottava juttu, sillä hän alkoi huitoa veitsellä. Ei hän tietenkään pahaa tarkoittanut, mutta tuollaisissa jutuissa voi käydä vahinko. Kyllä siinä vähän pelästyi, Suvi muistelee. 

Lue myös:

    Uusimmat