Mainos

Tähtivieraana Jenni Banerjee

Suomen ensimmäinen Actors Studiosta valmistunut näyttelijä Jenni Banerjee on saapunut joulunviettoon Suomeen ja piipahti myös Helmessä tähtivieraana. Helmen oma astrologi Merja Hirvisaari katseli Jennin karttaa ja löysi Kauriin sisältä myös Neitsyen, Kaksosen, Vaa’an ja vielä Vesimiehenkin.

New Yorkissa asuva Jenni Banerjee on vastikään saanut käteensä maisterin paperit tarunhohtoisesta Actors Studiosta. Näyttelijän uusimpia opinnäytteitä voi ihailla joulupäivänä ensi-iltansa saavasta elokuvasta Blackout, jossa Jenni pääsee näyttelemään nimekkään suomalaiskaartin kanssa. Yhteistyö mm. Petteri Summasen,Irina Björklundin ja Mikko Leppilammen kanssa on ollut Jennin mukaan nautinnollista.

Kuuntele Kati Hyttisen haastattelu Radio Novan Helmi-tunnilta:
Jenni Banerjee osa1
Jenni Banerjee osa2

Blackout kertoo muistinsa menettäneestä miehestä, joka joutuu keräämään elämänsä uudelleen pienistä palasista. Jennin tähtikartta osoittautui myös palapeliksi, jossa hyvin erilaiset voimat keinuttavat Jennin elämänlaivaa laidalta toiselle. Tyypilliseksi Kauriiksi tätä tähteä ei siis voi kutsua, vaikka kunnianhimoinen Kauris sisimmän perusrunkoa onkin rakentamassa.

Epävarmuudesta optimismiin

Jenni Banerjeen tähtikartan yksi tärkeistä tekijöistä on Hirvisaaren mukaan kartan kakkoshuoneeseen sijoittuva Saturnuksen ja Jupiterin tiivis konjunktio. Näyttelijä myöntelee nauraen, kun astrologi kuvailee hänen lentävän äärilaidasta toiseen, syvästä epävarmuudesta ja jopa alemmuudentunnosta valoisaan optimismiin - ja pahimmillaan kokevan nämä tunteet jopa samanaikaisesti. Paradoksi sijoittuu täydellisyyttä tavoittelevan Vaa’an merkkiin ja saa vielä seurakseen luopumisen läksyä opettavan Pluton. Niinpä astrologi toteaakin, että näin voimakkaista ääripäistä saa onneksi sentään kykyä tulkita hyvinkin erilaisia tunnetiloja. Astrologisesti asetelma merkitsee myös tehtävää menneisyyden ja tulevaisuuden yhdistäjänä.

Vaa’an vahvistuminen kartalla tuo astrologin mukaan Banerjeelle myös diplomaatin taitoja: kyvyn tunnistaa ilmapiirin kiristyminen hyvin aikaisessa vaiheessa, ja sisäisen tarpeen sen laukaisemiseen ennen ristiriidan puhkeamista. Tämä ominaisuus tuo mukanaan taidon toimia ryhmässä, mutta koska kartan nousu-laskusolmu –akseli osuu ryhmässä toimimisen huonepariin 5-11, kannusti Hirvisaari Banerjeeta rohkaistumaan ryhmän sisältä sen vetäjäksi. Ainakin sitten muutaman vuoden päästä, kun Pluto on opettanut tärkeimmät läksynsä.

Normi-Kaurista rohkeammaksi riskinottajaksi Jenni nousee vahvasti Vesimieheen ankkuroituneen Mars-planeetan avulla. Oman tien kulkeminen on hänelle aina ollutkin tärkeää. Kuu Kaksosissa tekee vahvoja siltoja Vaakaan ja Vesimieheen, ja lisää tunteen määrää Jennin päätöksenteossa.

Näkijän kykyjä?

Joka seitsemäs nainen arveli Helmen kyselyssä omaavansa yliluonnollisia kykyjä. Jenni Banerjeen kartassa niiden puolesta puhuivat niin nouseva Neitsyt-merkki kuin Kuun ja Neptunuksen välinen vahva yhteyskin. Jenni totesikin toteutuvien unien olevan hänelle tuttuja. ”Kyllä minä muutenkin tunnistin oikeastaan tuosta tulkinnasta ihan kaiken”, tuumasi Jenni, ja jäi miettimään kuinka paljon omasta kartasta soveltuisi samaan aikaan syntyneiden ihmisten elämään.

Hirvisaari kertoi astrologian kertovan ilmapiireistä, joita kukin soveltaa elämässään omalla persoonallisella tavallaan. ”Samaan aikaan syntyneet ihmiset eivät ole identtisiä, mutta kyllä heidän elämässään samanlaiset jännitteet vaikuttavat” sanoi Hirvisaari. Hän vertasi astrologiaa sääennustukseen: ”Kartta kertoo, missä ja mitä sataa, ja sinä itse päätät miten tuohon säätilaan pukeudut.”

Jenni Banerjee jatkoi omaa matkaansa kohti Ylöjärveä. Sinne ihan oikea säätiedotus on luvannut jouluksi jopa vähän luntakin, ja Jenni toivoi kovasti pääsevänsä myös koiran kanssa kävelemään jäälle, ja rauhoittumaan New Yorkin hulinasta oman perheen turvallisiin joulutraditioihin.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.