Mainos

Tähtitaivaalla tapahtuu kummia – eriskummalliset uutiset vuonna 2009

Taas on se aika vuodesta, jolloin katse kääntyy taaksepäin menneeseen. Tähtitaivaalla on tapahtunut tämän vuoden aikana jos jonkinlaista. Taivaalla on lennellyt ufo ja Maan ulkopuolisen elämän kanssa on jo kommunikoitu.

. Meteoroidi 2009 VA lensi maapalloon ohi vain 14 000 kilometrin päästä. Seitsemän metrinen taivaankappale havaittiin 15 tuntia ennen ohitusta.

. Tavallinen auringonpurkaus vastaa miljoonien 100-megatonnin vetypommien samanaikaista räjähdystä.

. Avaruudessa on jo käynyt useampi turisti. Kuluneena vuonna uutisoitiin myös mahdollisesta massaturismista, sillä Virgin Galactic -yhtiö esitteli uunituoreen SpaceShipTwo-avaruusaluksensa (SS2) yleisölle. Kyytiin mahtuu kerralla kaksi miehistön jäsentä ja kuusi matkustajaa ja yleisölennot avaruuteen on tarkoitus aloittaa parin vuoden sisään.

– He eivät ole vihamielisiä, vaan haluavat pikemminkin auttaa. Me emme vain ole riittävän kehittyneitä ollaksemme suorassa yhteydessä heihin, kertoi apulaispäällikkö Lachezar Filipov.

Kuva: Shutterstock

Sen lisäksi, että Maan ulkopuolisen elämän kanssa on kommunikoitu jollain asteella, on tunnistamaton lentävä esine nähty myös Saksan yötaivaalla.

.

Saksalaislehdet kertoivat poliisin ja palokunnan saaneen kymmeniä soittoja huolestuneilta kansalaisilta muun muassa Bremenissä ja Hampurissa.

Taivaan omituiset valoilmiöt kiinnostavat aina, vaikka usein ne paljastuvat helikoptereiksi. Joskus valoilmiöiden taustalla on inhimillisempikin selitys.

Avaruusjärjestö Nasa vahvisti kuitenkin myöhemmin, että valoilmiöiden aiheuttajana oli avaruussukkula Discoveryn ilmoille päästämä astronauttien jäte eli kansanomaisesti virtsa. Jätteen päästäminen avaruuteen ei ole epätavallista, mutta tällä kertaa lasti oli ollut tavallista suurempi, kertoo Telegraph.

Koonnut: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.