Tähtipelaaja kohun keskellä: kuvattiin yökerholla tunteja ennen harjoituksia – putosi nyt kokoonpanosta

Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen tähtipelaaja Marcus Rashford on joutunut kiusallisen selkkauksen keskelle.

Rashford, 26, ei osallistunut perjantaina joukkueensa harjoituksiin torstaina vietetyn vapaapäivän jälkeen. Huippuhyökkääjä oli ilmoittanut seuralle olevansa liian kipeä treenaamaan.

The Athletic tietää kuitenkin kertoa, että vain muutama tunti ennen perjantain harjoituksia, oli Rashford viettämässä iltaa yökerholla Belfastissa.

Rashford palasi Pohjois-Irlannin pääkaupungista vasta perjantaina, lentäen takaisin Manchesteriin seuran yksityiskoneella.

The Athletic kertoo vastaanottaneensa runsaasti kuva- ja videomateriaalia Rashfordista lukuisissa eri baareissa niin keskiviikko- kuin torstai-iltana.

United väittää, kaikki kuvat olisivat keskiviikkoillalta.

Manchester United kohtaa tänään sunnuntaina Newport Countyn FA Cupin neljännellä kierroksella kello 18.30 Suomen aikaa.

Seura on kertonut The Athleticille kaksi tuntia ennen pelin alkua, ettei Rashfordia nähdä Erik ten Hagin luotsaamassa joukkueessa.

– Marcus Rashford ei voi sairauden vuoksi tarpeeksi hyvin ollakseen mukana pelaamassa Newportia vastaan. Hän on jäänyt Carringtoniin (seuran harjoituskeskus) toipumaan, seura viestii Athleticille.

Lue myös:

    Uusimmat