Jürgen Kloppin yllätyspäätös käynnisti huhumyllyn – seuraajaehdokas joutui heti kovaan prässiin

Bayer Leverkusenin päävalmentaja Xabi Alonso sai vastata heti median uteluihin mahdollisesta Liverpool-pestistä.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp pudotti perjantaina yllätysuutisen, kun hän kertoi jättävänsä pestinsä käynnissä olevan kauden jälkeen.

Yllätysratkaisu käynnisti nopeasti spekulaatiot Kloppin seuraajasta. Suurimmaksi korvaajaehdokkaaksi nousi Liverpoolin entinen huippupelaaja ja nykyisin Bayer Leverkusenissa upeaa jälkeä tehnyt Xabi Alonso.

Alonso pääsi vastaamaan median uteluihin heti tuoreeltaan uutisen jälkeen.

– Kyllä se oli yllätys. Kunnioitan ja ihailen Jürgeniä suuresti. Se, mitä hän on saavuttanut ja miten hän on sen tehnyt, Alonso aloittaa Sky Sportsin mukaan.

– Olen tällä hetkellä todella onnellinen täällä ja nautin työstäni täällä. Jokainen peli on haaste. Olemme intensiivisellä, mutta kauniilla matkalla täällä Leverkusenissa. Yritän tehdä parhaani auttaakseen pelaajia olemaan valmiita seuraavaan koitokseen. En osaa sanoa, mitä tapahtuu myöhemmin, Alonso kommentoi.

Toista kauttaan Leverkusenin peräsimessä toimiva Alonso on tehnyt saksalaisseurassa upeaa jälkeä. Leverkusen 18 pelatun ottelukierroksen jälkeen koko Bundesliigan kärjessä, eikä ole hävinnyt tällä kaudella vielä otteluakaan.

Valmennusuransa alkutaipaleella oleva Alonso painottaa, että tällä hetkellä hän keskittyy vain täysillä nykyhetkeen. Hän ei halua tehdä hätiköityjä ratkaisuja tulevaisuudestaan. 

– En halua ajatella seuraavaa askelta, vaan sitä, missä olen juuri nyt. Olen hienossa paikassa ja nautin tästä. Minusta tuntuu, että olen nyt oikeassa paikassa, Alonso sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat