Tähtien romanssit - kuka deittaili ketä?

Muistatko vielä, että Johny Deppin nuoruudenrakkaus oli Winona Ryder tai että Kate Hudson sai erollaan Owen Wilsonin itsemurhan partaalle? Helmi listasi, kuka Hollywoodisssa deittaili ketä.

Hollywoodin romanssit syttyvät ja kuolevat niin nopeasti, että harva enää muistaa, kuka tähtimaailmassa on tapaillut ketä. Helmi listasi Hollywoodin tähtisuhteet.

Cameron Diaz ihastuu muusikoihin

Näyttelijä Cameron Diaz on joka pojan unelmanainen, mutta suhteitaan hän ei näytä saavan kestämään. Diaz seurusteli ensin neljä vuotta muusikko Jared Leton kanssa. Sittemmin hän nappasi poptähti Justin Timberlaken, joka jätti kaunottaren muutaman vuoden tapailun jälkeen. Timberlaken jälkeen Diaz seurusteli tähtikartalla tuntemattoman mallin Paul Sculfordin kanssa, kunnes nappasi Yankees-pelaaja Alex Rodriguezin. He vaikuttivat onnellisilta yhdessä, mutta suhde sai tylyn lopun kun Rodriguez kyllästyi näyttelijään.

– Hän on jo nelisen viikkoa yrittänyt päättää suhteen. Cameron ei ole halunnut hyväksyä asiaa, tuntemattomana pysyttelevä lähde paljasti.

Kate Hudson tapailee rokkareita

Hippityttönä tunnettu näyttelijä näyttelijä Kate Hudson oli naimisissa rokkari Chris Robinsonin kanssa vuodesta 2000 vuoteen 2006. Eron jälkeen Hudson tapaili näyttelijä Owen Wilsonia, jonka kerrotaan murtuneen erosta niin paljon, että hän yritti vahingoittaa itseään. Sittemmin tähti on tapaillut pyöräilijä Lance Armstrongia ja näyttelijä Dax Shephardiä. Cameron Diazinkin kanssa seurustellut Alex Rodriguez pysyi tähden rinnalla vain hetken, ennen kuin hän löysi nykyisen rakkaansa, Muse-yhtyeen nokkamiehen Matt Bellamyn. Pari sai vastikään ensimmäisen lapsensa.

Jennifer Aniston haksahtaa näyttelijöihin

Myös näyttelijä Jennifer Aniston on tunnettu sarjadeittailijana. Tähti oli naimisissa näyttelijä Brad Pittin kanssa, kunnes Pitt löysi uuden rakkauden Angelina Joliesta. Anistonin lohduttajana toimi hetken aikaa näyttelijä Vince Vaughn. Muusikko John Mayerin käsivarsille tähti ajautui, mutta pari ajautui eroon vuonna 2008 ilman suurempaa draamaa. Uuden poikaystävän, ohjaaja Justin Therouxin huhutaan olevan Anistonille "se oikea". Parin on sanottu suunnittelevan jo perheenlisäystä.

Kate Bosworth ihastuu aksenttiin

Näyttelijä Kate Bosworth on hulluna ulkomaalaisiin miehiin. Näyttelijä on tapaillut brittinäyttelijä Orlando Bloomia ja brittimalli James Rousseauta. Bosworth tunnetaan coolina tyttönä, joten ei ollut ihme, että seuraavaksi hän nappasi viileän näyttelijän Alexander Skarsgardin rinnalleen. Nykyään Bosworth tapailee ohjaaja Michael Polishia.

Winona Ryder: Staroista tuntemattomiin

Nuorena tyttönä Winona Ryder seurusteli itse Johnny Deppin kanssa. Depp tatuoi ihoonsa Winona Forever -kuvan, jonka tähti muutti myöhemmin muotoon Wino Forver (juoppo ikuisesti). Suhde rokkari David Pirneriin seurasi Deppiä ja tämän jälkeen Ryder tapaili näyttelijä Matt Damonia. Sittemmin Ryder on tapaillut vain miehiä, joista harva tietää mitään.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: thefrisky.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja