Tähti saa Oscar-voitosta maistuvan palkinnon

Burger King on tehnyt varsin maistuvan tarjouksen näyttelijä Colin Firthille, mikäli tämä saa Oscar-palkinnon parhaasta miespääosasta.

Tässäpä kunnia, joka on melkein yhtä suuri kuin Oscar-palkinto! Burger King on pyytänyt näyttelijä Colin Firthiä suunnittelemaan omaa nimeään kantavan hampurilaisen, mikäli mies pokkaa palkinnon parhaasta miespääosasta Kuninkaan puhe -elokuvan roolisuorituksesta sunnuntain Oscar-gaalassa. Yhtiö on luvannut kaikille mahdollisuuden nauttia tästä herkusta.

– Mikäli Colin tuo himoitun Oscarin takaisin Britanniaan, me kutsumme hänet tapaamaan keittiömestareitamme ja pyydämme häntä luomaan uniikin juhlahampurilaisen, joka kantaa miehen omaa nimeä, ravintolaketjun tiedottaja kertoo.

Burger Kingin tarjous sai alkunsa, kun ravintolaketju oli kuullut 51-vuotiaan Colinin himoitsevan maukkaita välipaloja niin paljon, että juhlistaisi mahdollista voittoaan mieluusti vierailemalla amerikkalaisessa pikaruokaketjussa Oscar-voittaja Helen Mirrenin kanssa.

– Toivottavasti voimme mennä hakemaan purtavaa Burger Kingin autokaistalta. Olen kuullut, että se on Helenin lempipaikka. Hän meni sinne viime Oscar-gaalan jälkeen, Firth murjaisee.

Leluyhtiö Lego on jo tehnyt brittinäyttelijästä kuolemattoman. Yritys on niin toiveikas miehen voitosta, että on jo koonnut palikoista Colin-ukon, joka pitää Oscar-patsasta kädessään.

MTV3/Helmi

Lähde: Zimbio.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja