Colin Firth ei pettäisi vaimoaan – tässä syy!

Tämän vuoden Oscar-ehdokkaisiinkin lukeutuva Colin Firth saa paljon huomiota naispuolisilta ihailijoiltaan. Mutta onnellisesti naimisissa oleva Firth vakuuttaa olevansa yhden naisen mies – nimittäin vaimonsa.

Colin Firth, 50, kertoo upean vaimonsa pitävän hänet erossa naisfaneistaan. Firthin mielestä kukaan nainen ei nimittäin vedä vertoja Livia Giuggiolille, 41, jonka kanssa tähti on ollut naimisissa jo 15 vuotta.

– Se auttaa, että ymmärtää, että vaikka edessäsi olisi kuinka upea ihminen räpyttelemässä silmäripsiään sinulle, hän ei ole mitään verrattuna vaimoosi, Firth kertoi Piers Morganin haastattelussa.

– Ehkä se on pinnallista minulta, että vaimoni on niin kaunis, mutta se tekee asiat helpommiksi. Minusta hän on maailman kaunein nainen, Firth hehkuttaa.

Firth myöntää, että heidän avioliittonsa on ylittänyt Hollywoodin odotukset.

– Olemme selvinneet 15 vuodesta yhdessä. Minusta se on aika hyvin Hollywoodin standardeilla. Ja se jatkuu loputtomiin, tähti vakuuttaa.

Brittinäyttelijä ja hänen vaimonsa pitävät huolta siitä, että heillä riittää aikaa toisilleen.

– Olemme hulluina toisiimme. Mutta todellinen salaisuus on aika – meidän pitää pitää huolta siitä, että vietämme tarpeeksi aikaa yhdessä.

Firth ja Giuggioli tapasivat Nostromo-sarjan kuvauksissa vuonna 1995. Giuggioli oli tuolloin tuotannon assistentti. Pari meni naimisiin Toscanassa vuonna 1997 ja heillä on kaksi lasta, Luca, 10, ja Matteo, 7.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja