Tähdet vaihtoivat vapaalle – 10 Norjan joukkueesta sai koronatartunnan! "Kaikki tanssivat ilman"

Ampumahiihdon maailmancup-kausi päättyi sunnuntaina Norjan Holmenkollenilla. Norjan ja Ruotsin joukkueista on paljastunut sen jälkeen useita koronavirustartuntoja.

Ampumahiihdon maailmancup-kauden päätöstä myös juhlittiin sunnuntaina railakkaasti. Norjan ampumahiihtotähti Sturla Holm Lägreid paljasti Aftonbladetille, että Oslon länsiosien rajalla Fornebussa ampumahiihtäjiä odottivat suuret kemut.

– Meistä monet ovat pidättäytyneet juhlimasta nyt kaksi vuotta koronan takia, joten illalla todennäköisesti räjähtää, hän mehusteli.

Ruotsalaisampumahiihtäjä Martin Ponsiluoma puolestaan puntaroi kieli poskessa, pitääkö maajoukkuekaveri Sebastian Samuelssonin pois raahaamiseksi ottaa kottikärryt.

Roimasti tartuntoja

Juhlien jälkeen on koittanut arki. Peräti kymmenellä norjalaisella ampumahiihtäjällä on todettu koronavirustartunta: Sturla Holm Lägreidillä, Vetle Sjåstad Christiansenilla, Filip Fjeld Andersenilla ja Martin Uldalilla miesten joukkueesta ja Marte Olsbu Röiselandilla, Tiril Eckhoffilla, Ingrid Landmark Tandrevoldilla, Karoline Knottenilla, Ida Lienilla sekä Ragnhild Femsteinevikilla naisten joukkueesta.

Kaikilta heiltä jäävät tällä viikolla Norjan mestaruuskisat Vikissä väliin.

Ruotsin joukkueesta koronavirustartunnat ovat tuoreeltaan saaneet puolestaan Elvira Öberg, Jesper Nelin ja Malte Stefansson. He joutuvat puolestaan jäämään sivuun Piitimessä käytävistä Ruotsin mestaruuskisoista.

Nelin kertoi SVT:lle, ettei Norjan ja Ruotsin joukkueilla ollut vaatimuksia kasvomaskien käytöstä, ja kilpailujen jälkeen "kaikki tanssivat ilman niitä".

– Silloin tämä käy nopeasti, hän totesi ja sanoi kärsineensä huonovointisena toista päivää kuumeesta.

Lue myös:

    Uusimmat