Tähdet surevat traagisesti kuollutta Paul Walkeria

Paul Walkerin kuolema tuli järkytyksenä tämän työtovereille ja muille ystäville.

Elokuva- ja musiikkialan supertähdet ympäri maailman ovat järkyttyneitä Fast and Furious- eli Hurjapäät-elokuvasarjassa näytelleen Paul Walkerin kuolemasta.

Vasta 40-vuotias Walker menehtyi traagisesti auto-onnettomuudessa eilen lauantaina. Seitsemännen Hurjapäät-elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan kesken, eikä tietoa vielä ole, miten ne saatetaan loppuun ilman Walkeria.

Walkerin Hurjapäät-kanssanäyttelijä Vin Diesel on julkaissut Instagram-tilillään yhteiskuvan itsestään ja menehtyneestä ystävästään.

– Veljeni, ikävöin sinua todella paljon. Olen aivan sanaton. Taivaaseen on saapunut uusi enkeli. Lepää rauhassa, hän kirjoittaa.

Niin ikään Hurjapäät-elokuvissa näytellyt ja niihin musiikkia tehnyt räppäri Ludacris muistelee Walkeria Instagramissa julkaisemallaan kuvalla koko Hurjapäät-näyttelijätiimistä. Kuvaan on lisätty teksti: "Kiitollinen Fast-perheestä".

– Nöyrä mielesi näkyi alusta asti, minne ikinä menit, jätit aina jäljen. Olimme kuin veljeksiä ja syntymäpäivämme olivat vain yhden päivän päässä toisistaan. Sinulla on paikka sydämessämme aina. Paul Walkerin muisto elää ikuisesti, hän kirjoittaa.

Myös pop-tähdet Rihanna ja Justin Bieber ovat ilmaisseet julkisesti surunsa tähden poismenon takia.

– Todella surullisia uutisia. Sydämeni särkyy tästä, Rihanna kirjoittaa Instagramiin lisäämäänsä kuvaan Walkerin kuolemasta kertovasta uutisesta.

– Lepää rauhassa, Paul Walker, Biber kirjoittaa Twitterissä.

Näyttelijä ja entinen laulaja Alyssa Milano ei voi uskoa tapahtunutta.

– Ei, Paul Walker, ei, ei, ei. Lepää enkeleiden kanssa, sinä suloinen poika, hän kirjoittaa Twitterissä.

Muun muassa House-tv-sarjasta tuttu Olivia Wilde osoittaa Twitterissä tukensa Walkerin läheisille.

– Sydämeni on raskas tänään. Paul Walker oli vilpittömän hyvä, herttainen, kiltti, rento ja rakastava ihminen. Paljon rakkautta hänen perheelleen, Wild kirjoittaa.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat