Tabletti ei ollut edes latauksessa sytyttäessään auton roihuksi Kuopiossa – pienten lasten isää syyllistetty somessa tapauksesta: "Häntä ei epäillä rikoksesta"

0:52

Kaksi pientä lasta sai eilen pahoja palovammoja Kuopiossa Prisman parkkipaikalla, kun heidän käyttämänsä tabletti roihahti liekkeihin. Tulipalo levisi koko autoon ja se paloi sisältä täysin.

Viestintäasiantuntija Arto Tynkkynen Itä-Suomen poliisista kertoo MTV Uutisille, että poliisilla ei ole tietoa palossa loukkaantuneiden lasten tämänhetkisestä tilasta.

Poliisin käsityksen mukaan tuleen roihahtanut tabletti ei ollut laturissa syttymishetkellä.

Lasten isä oli ollut kaupassa asioimassa nuorimman lapsensa kanssa palon syttymishetkellä. Hän sai autossa olleet kolme- ja viisivuotiaat lapsensa ulos viime hetkellä.

– Sosiaalisessa mediassa on ilmeisesti hieman syyllistetty isää tapauksesta, mutta poliisilla ei ainakaan tässä vaiheessa ole sellaista tietoa, että isää epäiltäisiin mistään rikoksesta, Tynkkynen toteaa.

Tynkkysellä ei ole tietoa syttyneen tabletin merkistä. Tiedossa ei ole myöskään, ovatko viranomaistahot olleet yhteydessä tablet-laitteen valmistajaan.

Poliisi jatkaa Kuopion autopalon selvittämistä normaalina palonsyyn tutkintana.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja