Taas uusi pettäjäsivusto Suomeen – maailman suosituin palvelu lupaa salasuhteen hetkessä!

Suomessa on avattu uusi kyseenalainen treffisivusto, jonka kautta parisuhteessa elävät miehet ja naiset voivat löytää toisen kumppanin.

Kanadalainen Ashley Madison -pettäjäsivusto on aloittanut toimintansa myös Suomessa. Palvelun kautta haetaan salasuhteita.

– Ashley Madison on kaikkein suosituin sivusto, jolta voi löytää salasuhteen ja pettävän partnerin. Hanki salasuhde tänään Ashley Madisonista. Tuhannet pettäjänaiset ja miehet kirjautuvat päivittäin etsiessään salasuhdetta, sivustolla kuvataan.

Palveluun voivat kirjautua täysi-ikäiset, jotka hakevat salasuhdetta. Ashley Madisonin kautta treffikumppaneita voivat hakea myös käyttäjät, jotka eivät ole parisuhteessa. Vastikään suomalaisillekin avatun palvelun maajohtajana toimii Timo Uusi-Kerttula.

Pettäjäsivustot ovat saaneet Suomessa aikaan paljon keskustelua. Palvelut ovat saaneet osakseen paljon arvostelu.

Täysin tuntematon palvelu Ashley Madison ei ole tähän mennessäkään suomalaisille ole ollut. Elokuuhon mennessä palveluun oli kirjautunut yli 10 000 suomalaista, vaikka se olikin ollut käytettävissä vain englannin kielellä. Palveluun tehtiin viime vuonna Suomesta käsin noin 278 000 vierailua.

Ashley Madisonin johtaja Noel Biderman tulee Suomeen sivuston avauksen yhteydessä. Biderman on saanut osakseen arvostelua laukomalla, kuinka syrjähypyt voivat pelastaa tämän ajan avioliitot. Hän on keksinyt konseptin varattujen deittisivustoista ja perustanut Ashley Madisonin vuonna 2002.

AVA haastattelee Noel Bidermania keskiviikkona. Artikkeli julkaistaan tällä viikolla avatv.fi-sivuilla.

AVA

Kuva: Shutterstock

Lähteet: Ashley Madison, Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja