Pettäjäsivusto paljastaa: Tällainen on täydellinen salarakas

Varatuille ihmisille tarkoitettu nettisivusto Victoria Milanin jäsenet määrittelivät täydellisen salarakkaan. Suureen kyselyyn vastasi yli 1600 pohjoismaalaista.

Treffisivusto Victoria Milan pyysi jäseniään kuvailemaan täydellisen salarakkaan. Tutkimuksessa kysyttiin vastaajien mielipiteitä hiusten väristä, varallisuudesta, koulutuksesta ja henkilökohtaisista ominaisuuksista. Kyselyyn osallistui 1689 pohjoismaalaista henkilöä.

Miesten ja naisten vastausten välillä löytyi monia eroavaisuuksia. Esimerkiksi 75 prosenttia varatuista naisista oli sitä mieltä, että heidän unelmarakastajallaan olisi yliopistotasoinen tutkinto, kun taas miehistä 45,7 prosenttia arvosti rakastajattarellaan korkeakoulututkintoa.

Miehet pitivät enemmän blondeista ja naiset tummatukkaisista, mutta yhteistä molemmille sukupuolille oli, että täydellisen salarakkaan tärkeimpinä henkilökohtaisina ominaisuuksina pidettiin iloisuutta ja huumorintajuisuutta.

Tällainen mies ei kelpaa

Punatukkaisella, 150–160 senttimetriä pitkällä miehellä, jolla on vain peruskoulutausta ja joka pukeutuu glamour-tyyliin, ei ole odotettavissa kovinkaan suurta menestystä uskottomuussaitilla, sillä parisuhteessa olevat naiset nimesivät nämä ominaisuudet rakastajissa vähiten houkutteleviksi.

Miehet puolestaan vierastivat hyvin pitkiä ja lihaksikkaita naisia, joilla on korkeat, kunnianhimoiset uratavoitteet ja täysin harmaat hiukset.

Raha ei merkitse paljon

Rahalla ei vaikuttanut olevan kovinkaan suurta merkitystä, kun uskottomat saivat kuvailla vapaasti täydellistä salarakasta. 3,6 prosenttia miehistä unelmoi rikkaasta rakastajattaresta ja vain 2,5 prosenttia koki anteliaisuuden tärkeimmäksi henkilökohtaiseksi ominaisuudeksi. Naisista 8 prosenttia arvioi, että täydellinen rakastaja olisi rikas ja 6,6 prosenttia oli sitä mieltä, että hänen tulisi olla myös antelias.

Klassinen tiimalasivartalo oli tutkimukseen osallistuneiden miesten mieleen, sillä 29,1 prosenttia heistä kuvaili unelmarakastajatartaan tällä adjektiivilla. Kaikkein suosituin ruumiinrakenne miesten keskuudessa oli aivan tavallinen vartalo. 36,8 prosenttia miehistä vastasi, että he olisivat mieluiten uskottomia normaalikokoisten naisten kanssa.

Naisista 48,6 prosenttia ryhtyisi mieluiten suhteeseen miehen kanssa, joka on urheilullinen muttei kuitenkaan liian lihaksikas.


AVA

Kuvat: Shutterstock/Nuno Alexandre Correia Lope

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja