Taas kymppisakkiin – Ilkka Herola menestyy hiihtoladulla huononakin päivänä

Saksan Vinzenz Geiger päätti lauantaina Norjan Jarl Magnus Riiberin voittokulun miesten yhdistetyn maailmancupissa Itävallan Ramsaussa. Geiger kukisti kauden kaikki aiemmat viisi cup-kisaa voittaneen Riiberin 1,6 sekunnilla.

Kolmas oli Saksan Fabian Riessle. Hän hävisi voittajalle 5,8 sekuntia.

Suomalaisista paras oli kahdeksanneksi sijoittunut Ilkka Herola, joka jäi kärjestä 34,7 sekuntia. Hän lähti mäkihypyn jälkeen 10 kilometrin hiihto-osuudelle sijalta 27, minuutin ja 34 sekuntia kärkeä jäljessä. Herola oli sankan lumisateen häiritsemässä hiihdossa neljäs.

–  Mäessä oli tänään huono päivä. Sitä hyvää hiihtoa ei tullut. Ei voi kuitenkaan tulokseen olla kauhean pettynyt, kolmannen kerran peräkkäin kymppisakkiin sijoittunut Herola sanoi Hiihtoliiton äänitallenteella.

Viikolla mahataudista kärsinyt Eero Hirvonen keskeytti hiihdon.