Mainos

Taaperon suloinen ratkaisu: Näin isä kulkee mukana, kunne perhe on taas yhdessä

Armeijassa työskentelevän miehen puoliso kertoo tavasta, joka on auttanut lapsia saamaan yhteyden isään, joka ei pysty jakamaan arkea heidän kanssaan. 

Äiti Brooke Hayes julkaisi Facebookin Love What Matters -sivustolla tarinan heidän perheensä arjesta ilman isän päivittäistä läsnäoloa.

Äiti kertoo nuorimman lapsensa kantavan aina mukanaan hänen isäänsä esittävää paperinukkea. Tyttö puhuu ja käyttäytyy aivan kuin hänen isänsä olisi hänen kanssaan, vaikka isä on kaukana kotoa palvelemassa maataan armeijan riveissä.

Nukke on herättänyt tunteita ja muistoja

Näin tyttö teki myös eräänä aamuna äidin viedessä lapsensa aamupalalle. Tyttö istutti paperinuken ravintolan pöytään viereensä aivan kuin perheenjäsenen. Äiti kertoo nuken herättäneen runaasti huomiota kanssaihmisissä. Tuntemattomat ihmiset pysähtyivät heidän luokseen ja kertoivat omia kokemuksiaan armeijassa työskentelystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Muutaman kerran tuntemattomat ovat ryhtyneet itkemään nähtyään isä-nuken, ja kerran joku kehotti poikaani pitämään huolta perheestä siihen saakka, kunnes isä palaa kotiin, Hayes kertoo.

Äiti kertoo, että lukuisat miehet ja naiset jättävät perheensä viikoiksi, kuukausiksi ja jopa vuosiksi, eikä monellakaan ole tietoa siitä, mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Paperinuken avulla tätä maailmaa on voitu avata edes hieman. 

– Kun saimme isä-nuken, ajattelin, että se olisi hyvä keino yhdistää pikkuisemme heidän isäänsä, mutta se on ollut myös keino saada yhteys tuntemattomiin, äiti toteaa.

Isän ja lapsen ensikohtaaminen voi näyttää vaikkapa tältä. 

0:23

Lähde: Facebook

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.