Taapero osti yli 400 dollarin sohvan – äiti sai kuulla tilauksesta liian myöhään: "Mietin, että ostinko sohvan unissani"

Miten robotti onnistuu kokoamaan Ikean huonekalut? 0:58
Tämä robotti osaa koota Ikean huonekalut.

Kaksivuotias tyttö aloitti nettishoppailun jo nuorella iällä, kun hän klikkasi ostoskoriin yli 400 dollarin sohvan. Äiti kertoo saaneensa kuulla tilauksesta liian myöhään.

Amazonin yhden klikkauksen ominaisuus teki loven perheenäidin kukkaroon, kun kaksivuotias Rayna päätti ostaa äidilleen sohvan – äidin rahoilla tietenkin.

Äiti Isabella McNeil kertoo antaneensa älypuhelimensa lapselleen ja päiviä myöhemmin saaneensa sähköpostin, jossa kerrottiin 430 dollarin eli noin 380 euron arvoisen sohvan lähetyksestä.

– Mietin, että ostinko sohvan unissani, Isabella kertoi sandiegolaiselle tv-asemalle.

Pian Isabella ymmärsi kuitenkin, mitä oli tapahtunut, mutta tilausta oli myöhäistä peruuttaa. Sohva ilmestyi perheen kotiovelle.

"Opin läksyni"

Äidin mukaan hän oli itse selaillut sohvia Amazonin sovelluksen kautta, kun hänen tyttärensä halusi pelata puhelimella. Amazonin yhden klikkauksen tilausmahdollisuus teki sohvan tilaamisen helpoksi tytölle, jonka ei tarvinnut kuin painaa "osta nyt" -nappia sovelluksessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Opin läksyni. Nyt tiedän, että se on todella vaarallista ja minun pitää varmistaa, että Amazonin sovellus on suljettu ennen kuin tyttäreni ottaa puhelimen. Se on vain niin helppoa, Isabella kertoo.

Sohvan palauttaminen olisi maksanut niin paljon, että Isabella päätti ennemmin yrittää myydä sen saadakseen edes osan rahoista takaisin. OfferUp-sivuston ilmoituksessaan Isabella kirjoittaa: "Upouusi laatikossa. Tilasin sen vahingossa, taaperoni oikeastaan tilasi... hiton 'osta yhdellä klikkauksella' -toiminto Amazonissa. Joka tapauksessa, siitä on enemmän vaivaa palauttaa se, joten nielen tappioni."

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat