Mainos

Sytytä mies esileikillä

Kokeile näitä vinkkejä, ja ette voi pysyä kauaa poissa makuuhuoneesta.

Redbook-lehti pyysi miehiä kertomaan, miten naiset tekevät heidät hulluiksi. Nämä kikat toimivat takuuvarmasti!

Kiusaa häntä kotona

Aseta herätyskellonne soimaan puoli tuntia liian ajoissa. Kun mies ihmettelee väärää aikaa, ilmoita, ettei se ole laisinkaan väärä. Suutele sitten rakastasi.

Kun hän valmistautuu lähtemään töihin, varasta hänen kalenterinsa hetkeksi. Kirjoita saman päivän kohdalle "seksiä, 20.00". Palauta kalenteri huomaamatta. Hän ei taatusti myöhästy!

Mene aamutoimiaan hoitavan miehen luo kylpyhuoneeseen, ja pyydä saada ajaa hänen partansa. Aja parta hitaasti, ja katsele häntä kiinteästi silmiin. Voit myös saippuoida hänet suihkussa.

Kun hyvästelet hänet ovella, kuiskaa hänen korvaansa kohteliaisuus. "Näytät seksikkäältä" toimii aina.

Häirintää työpaikalla

Hyvä seksi alkaa kauan ennen kuin ollaan lähelläkään sänkyä. Lähetä miehelle suorasukainen viesti, jossa kerrot, mitä haluat tehdä hänelle samana iltana. Odottele sitten, että hän ryntää kotiin.

Valmista ovelta ruusun terälehdin tai konvehdein rakennettu polku makuuhuoneeseen, jossa siirrytte asiaan. Vaihtoehtoisesti odota, että mies on kotona, ja tanssita sitten häntä! Soittakaa suosikkimusiikkianne täysillä ja jammailkaa ympäri asuntoa. Kiusoittele häntä liikkeilläsi.

Kun pääsette makuuhuoneeseen asti, riisuudu hitaasti. Varmista, että hän näkee koko toimituksen. Vilkuile häntä kulmiesi alta.

Voit myös ilmoittaa kesken illan, että olet uupunut, ja menet päiväunille. Liiku sitten kohti makuuhuonetta riisuen vaatekappaleita yltäsi. Kurki miestä olkasi yli.

Ulkoa sisätiloihin, ja äkkiä!

Jos olette yhdessä ulkona päivällisellä, liu'uta jalkaasi ylös alas hänen jalkaansa pitkin. Mies oppii taatusti arvostamaan korkokenkien verhoamia jalkojasi aivan uudella tavalla.

Vie mies shoppailemaan. Menkää alusvaateosastolle. Kerro, että hän saa sinulta erityisen lahjakortin: hän saa valita, mitä ostat itsellesi. Sovittaminen ja esittely kuuluvat tietenkin asiaan.

Vaihtoehtoisesti voit istua koko illan takki päälläsi. Kun mies kysyy syytä, paljasta, että sinulla on takin alla vain alusvaatteet. Teille tulee hyvin pian kiire kotiin!

MTV3/Helmi

Lähde: Redbookmag.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.