Syö itsesi seksikkääksi!

AVAlla alkaa torstaina 21.7. uusi sarja, Syömällä seksikkääksi. Ruokavaliolla on suuri vaikutus ulkonäköön, joten siihen kananttaa panostaa. Katso AVAn vinkit!

AVAn torstai-illassa Gillian McKeith opastaa, kuinka voi syödä itsensä seksikkääksi. Mukana on muun muassa perheenäiti, joka on koukussa hiilihydraatteihin ja lihonut liikunnanohjaaja, joka on riippuvainen kahvista.

Gillianin vinkkejä seurataan torstaisin 21.7. lähtien. Gillian jakoi vinkkejään Homemakers.com-sivustolla, tässä hieman esimakua tulevasta!

1. Syö vihanneksia ja hedelmiä

Kun olet nälkäinen, syö terveellistä ja tuoretta ruokaa. Kerää lautasellesi paljon vihanneksia, kuten pinaattia, lehtikaalia ja rucolaa. Suosi myös tuoreita hedelmiä ja marjoja, kuten persikoita, greippejä ja mansikoita.

2. Suosi hyviä rasvoja

Gillian neuvoo, että hyvät rasvat nopeuttavat ruoansulatusta ja auttavat painonpudotuksessa. Syö raakoja pähkinöitä ja siemeniä päivittäin ja kalaa noin kaksi kertaa viikossa.

3. Syö usein

Jos syöt terveellistä ruokaa muutaman tunnin välein, verensokeri pysyy tasaisena ja ruoansulatus toimii. Syö noin kuusi kertaa päivässä: kolme ateria ja kolme välipalaa. Jos olet kylläinen, sorrut epätodennäköisemmin rasvaisiin kiusauksiin.

4. Muista juoda

Juo noin kahdeksan lasia vettä päivässä. Vesi hillitsee nälän tunnetta ja auttaa maksaasi toimimaan kunnolla.

– Jos maksa toimii tehokkaasti, se myös pilkkoo rasvaa tehokkaasti, Gillian selittää.

5. Syö rauhassa

Kuulutko sinä niihin ihmisiin, jotka esimerkiksi katselevat televisiota tai työskentelevät samalla kun syövät?

Gillanin mukaan saatat huomaamattasi syödä liikaa. Parempi tapa onkin pyhittää ruokahetki pelkästään syömiselle. Syö rauhassa, kiinnitä syömiseen huomiota ja pureskele ruokasi huolella. Näin kroppasi ehtii ajoissa huomata, milloin olet syönyt tarpeeksi.

Syömällä seksikkääksi AVAlla maanantaina 26.9. kello 18.30.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja